Treffit Johnnyn kanssa

Hey girl

 

 

Tänä vuonna on ollut harvinaisen vähän mitään livekeikkoja joilla olen käynyt. Ollaan puolessa välissä vuotta ja Metallican keikkaa lukuunottamatta Hollywood Vampiresin keikka Kaisaniemessä on ainoa.

Mutta kukapa ei olisi ollut innoissaan Johnny Deppistä? Ja olihan se ihan naurettavan hassu ajatus, että tuolla se nyt seisoo, Saksikäsi Edward, Cry Baby, Jack Sparrow.

Myönnän, että Johnnyn karisma välittyi lavalta ja hänen laulamansa David Bowie cover Heroes, oli keikan paras hetki.

Muuten Hollywood Vampires jätti mut kylmäksi, ja jopa tylsistyneeksi.

En tiedä johtuiko hetkelliset tylsistymiset siitä että lämppärit Lost Society ja Local Band olivat vaan niin kovia että muilla ei ollut enää edes mahiksia pistää paremmaksi. Olli Hermanin, Archie Cruzin, Alexi Laihon ja Jussi 69:n Local Band on livenä pelkkää ilotulitusta kasarirockin ystäville. Suosittelen tuhannesti. Olisin katsellut ja kuunnellut Local Bandiä vaikka koko illan.

Mutta mitä mä valitsin näille treffeille Johnnyn kanssa? Pilkullisen kietaisuhameen. Huomaan että kaikki mahdollinen pilkullinen viehättää mun silmää tänä kesänä. Kietaisuhame on maailman helpoin kesävaate. Asusteilla ja kengillä sen fiilis muuttuu helposti rantamekosta kaupunki ja terassikelpoiseksi.

Laitoin alle mustan topin ettei mekko paljasta liikaa. Korviin valkoiset renkaat ja kasa kultaketjuja kaulaan. Jalkaan mustat ballerinat ja päälle prätkärotsi jotta asusta ei tule liian naisellinen ;).

Mekko ja korvikset H&M

 

 

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Oot niin inspiroiva! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Siis kiitos niin ihanasta kommentista <3, sä et tiedäkään miten iloiseksi teit mut :)!

Minnea
Minnean muruja

Kuulostaa varsin onnistuneilta treffeiltä :) Olisipa ollut hienoa nähdä Johnny livenä!

MarikaJohannaP
Hey girl

Oli se Johnny kyllä siisti nähdä livenä :). Ihan mieletöntähän olisi ollut törmätä häneen mutta ilmeisesti kävivät Suomessa vain kääntymässä.

Kommentoi