Tyttö joka kuvaa kukkia

Hey girl

Puhelimeni kuvarulla on taas täynnä kukkakuvia. En vaan ilmeisesti pysty kesällä ohittamaan yhtäkään pusikkoa tai pensasta joka kukkii :D! Mutta on se vaan niin ihanaa kun pitkän talven jälkeen on värikästä, kukkivaa ja ihania tuoksuja joka puolella. Tämän aamun juoksulenkilläkin oli vaan pakko pysähtyä napsimaan kuvia sateisista ruusuista. #ihavethisthingwithflowers

Onko teillä muilla jotain suosikkikuvauskohteita?

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Sä kirjoitit sellaisen postauksen, jonka voisin kopioida sanasta sanaan mun blogiin :). Ei tartte varmaan muuta sanoa tähän :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Meillä on paljon yhteistä :)!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minä myös, siis tyttö joka kuvaa kukkia! Mun puhelin ja osa instagramia on täynnä kukkia. :-D Ehkä myös sen takia, koska pian tulee taas synkkä ja pimeä talvi, jolloin on aina ihana palata takaisin selailemaan kesäisiä kukkakuvia. :-)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ihan mahtavaa löytää toinen kukkia kuvaa tyttö :)! Niihin on kyllä ihana palata talvella. Mä olen vähän suunnitellut että ensi talvena postaan vaan kesän aikana otettuja kuvia Instagramiin, muistuttaakseni itseäni siitä että kyllä se kesä sieltä taas tulee :).

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Hei vitsi miten ihanan mahtava idea, tee ihmeessä niin! :-D Varmasti piristää myös sun seuraajia ja luo toivoa pimeän talven keskelle!

Kommentoi