Väripaletti

Hey girl

Kevätihastukseni on Benecos. Luonnonkosmetiikkaa joka on edullista, vegaanista ja värikkäisiin pakkauksiin pakattua...kyllä kiitos. 

Löysin peitevärivoidepaletit viimevuoden lopulla, ja tottakai käytän tässäkin tapauksessa mieluummin luonnonkosmetiikkaa. Benecosin uutuuspaletti tuli siis kuin tilauksesta.

Paletissa on neljä sävyä jotka korjaavat ja neutralisoivat ihon värivirheitä ja sävyjä.

Beige- tummat silmänaluset. Tämä kuuluu vihreän lisäksi nopeimmin paletistani.

Pinkki- pigmenttiläiskiin ja vahvaa peittoa kaipaaviin silmänalusiin

Lila- korostusta ilman glitteriä. Olen käyttänyt tätä nenään ja poskipäihin tuomaan valoa. Tämä on aivan loistoväri koska se sopii niin hyvin myös päiväkäyttöön.

Vihreä- neutralisoi punaista. Laitan tätä nenäpieliin ja mm. koepalan otosta jääneen arven päälle. Tällä voisi myös häivyttää punoittavaa näppyä.

Värien koostumus on kuiva ja vahamainen, levitän ne silti siveltimellä. En halua sormin koskea palettiin. Väriä siis tulee kyllä vaikka aluksi saattaa tuntua että irtoaako sieltä mitään. Koska koostumus on vahamainen, hyvin kuivalla iholla kannattaa huolehtia kosteutuksesta huolella.

Laitan nämä meikkivoiteen alle, vaikka näitä voi hyvin käyttää myös meikkivoiteen päällä.

Tästä paletista on tullut nopeasti yksi meikkipohjani kulmakivistä. Tykkään siitä että kevyellä tuotteella saa peittoa aikaan, eikä meikkipohjasta tule raskas.

Paletin sain testiin NHS.fi:ltä, kiitos <3!

Kommentoi