Viikko kuvina

Hey girl

Maanantaina löysin Sokokselta Oh Yeahh-huulivoiteen. Olen tätä jo hetken metsästänyt. Happiness Instituten huulivoide lupaa nostaa onnellisuustasoja voiteessa olevan tryptofaanin avulla. Ja se ei maanantaina ole pahitteeksi.

Tiistai, jännin päivä aikoihin. Tuo Wannabe DJ on nimittäin radio-ohjelma jota teen jatkossa joka toinen tiistai! Käytiin siitä kertomassa #jotainihanmuuta ohjelmassa ja naurettiin puolitoista tuntia putkeen radiossa. Tästä taidan tehdä vielä oman postauksen?

Hemmottelin itseäni keskiviikkona kaikilla aisteilla. Ps. Näistä ihanista voidemaisista tuoksuista myöhemmin lisää.

Torstaina kävin ottamassa uuden yumi-lashes hoidon ja samana päivänä se sattui olemaan Trendin uutiskirjeen kauneusvinkeissa. Eikä suotta, tuo hoito tekee ripsille ihmeitä!

Oletko nähnyt pandan moshaavan? Mä näin perjantaina Jyväskylässä. Olipahan halloweeni.

Lauantaina katselin itku kurkussa kun kummipoikani tapasi sankarinsa, Ryhmä Haun Sampan ja Vainun. Se oli niin hurjan suuri hetki pienelle pojalle <3.

My week in pictures. I finally found the Oh yeahh lipgloss, and the big deal about it is that it contains tryptophan. I also started something totally new! My own radioshow called Wannabe DJ. I spoiled myself a lot, took new yumi lash treatment. Weirdest thing about this week was definitely the moshing panda on Halloween :D! And my heart almost bursted out of my chest when my nephew saw Paw Patrol. It was such a huge deal to him.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Ihanan näköinen ja kuuloinen viikko sulla :) Nyt alkoi kiinnostamaan nuo voidemaiset tuoksut!

MarikaJohannaP
Hey girl

En malta odottaa että pääsen kertomaan niistä lisää :)!

Suttastiina

Oma kummipoikakin olisi ollut täpinöissään RyhmäHaun kohtaamisesta!

Joskus anno dazumal olen käyttänyt noita voidemaisia parfyymeja ja tykkäsin kovasti. Uusi aalto taitaa jäädä käyttämättä, koska en haista mitään uusia tuoksuja :(

MarikaJohannaP
Hey girl

Voi ei :(. Se on kyllä harmi!

sharks
by a mile

Mä näin myös Sokkarilla tuon huulivoiteen, ja ihastuin kiiltäviin pakkauksiin! Jos se hyvää mieltä lisää, niin kai se pitää käydä haalimassa ;)

MarikaJohannaP
Hey girl

Ehdottomasti ;)! 

Kommentoi