Viikon asu

Hey girl

Ajattelin ottaa asupostaukset haltuun eri tavalla, ja postata yhden asun joka viikko. Esitellä sellaisen asukokonaisuuden, joka on tuntunut heti päällä ihan loistavalta yhdistelmältä, ja jossa on ollut mukava olla.

Tämä yhdistelmä on yksi mun ehdottomista kevään suosikeista, ruutujakku (joka on ehkä vilahdellut kuvissa liikaakin, mutta se vaan on niin ihana!), WWOOLLFF CO:n harmaa t-paita, josta on lyhyessä ajassa tullut mun ehdoton suosikki. Ikivanhat H&M:n farkut jotka meinasin antaa jo pois, mutta keksin ommella farkkujen taakse pari muotolaskosta jotta ne istuvat vyötäröltä paremmin, ja joo, ne rumat iskälenkkarit jotka mulla on aina jalassa :D.

Mutta tässä on vaan niin rento ja hyvä olla, ja mä olen vaan hulluna sinisiin farkkuihin.

Mikä on sun luottoasu?

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

En tiedä miksi tykästyin noihin lenkkareihin ihan älyttömästi, vaikka en osaa kuvitella käyttäväni tuonkaltaisia lenkkareita - hmm. Ehkä ne vois näyttää munkin jalassa upeilta! Huippuihana värimaailma tuossa asukokonaisuudessa, luv it! :)

 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos <3 :)! Mä en saa mielestäni niitä sun ihania rusettikenkiä!

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

No tiedän, nuo rusettipopot on niin söpöt ja ihanat jalassakin! Voi että - täältä Ruotsin puolelta ICA maxista löytyis! Samankaltaisia tosin saattaa löytyä muualtakin marketeista tai kenkäkaupoista. :) xx

Siri H
Still Life

Ihana asu ja kauniit yhteensopivat värit! :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana :)!

Nellisusanna

Oi mistä tuo laukku on? :) Ja hyvä kokonaisuus muutenki! 

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Laukku on Vero Modasta, näitä oli ainakin pinkkinä ja mustana.

Saranda
Tyhjä ajatus

Outfit on point! Aivan ihana. :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos ihana <3!

Kommentoi