Vink vink

Hey girl

Taisin olla ainoa joille yumi-lashes ripsien taivutus oli vielä uusi juttu :D. Tätä yumi-lashes ripsihoitoa ei kannata sekottaa perinteiseen ripsipermikseen, joka pahimmillaan tekee ripsistä liian kiharat.

Tuntuu että ripsien pidennyksiä on ollut kaikilla ja ripsien taivutus on jäänyt pidennyksien varjoon.

Pidennyksistä tuntuu moni kuitenkin luopuneen viime aikoina. Itse niitä mietin monta kertaa mutta ei ne tuntuneet omalta jutulta. Ei sillä etteikö ne olisi oikein tehtynä todella kauniit, mua vaan mietityttää se ripsiliima ja ylläpito. Tämä yumi-lashes ripsien taivutus sen sijaan kuullosti kokeilemisen arvoiselta. 

Hoito kestää noin tunnin ja itse nukahdin ainakin kahdesti hoidon aikana ja mietin vaan että toivottavasti en kuorsannut :D. Eli hoitoa ei tarvitse kivun puolesta jännittää, taitavan tekijän käsissä voit tosissaan ottaa muutamat nokoset. Omani otin Lahdessa, Kauneushoitola Pirjo Pelkosessa, suosittelen paikkaa lämpimästi. Uusi ripsiaika on myös varattuna kalenterissa. 

Pääpiirteittäin hoito tehdään näin: Ripset kiinnitetään muotteihin, joiden koko määrittää sen miten taivutetut ripsistä tulee. Minulle tehtiin M-koolla. Ripsiin levitetään permanenttiaine, ja kun se on vaikuttanut, ripset myös kestovärjätään.

Kestovärjäyksen voi uusia jo vaikka parin viikon päästä halutessaan, taivutuksen voi uusia kun kaikki ripset ovat uusiutuneet, eli noin kuukauden päästä.

Mä olen kyllä super tyytyväinen näihin ripsiini. Vaikka mulla ei ole mitkään maailman pisimmät ja tuuheimmat ripset, näistä sai aika hienot enkä arkiaamuisin ole laittanut töihin ripsiväriä ollenkaan. Ripsivärillä ripsistä saa todella näyttävät. Tämä ripsien taivutus tosissaan avaa katsetta.

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

No täällä toinen joka ei ole kuullutkaan tuosta...Sinä olet nyt jopa edellä, olet jo kokenutkin tuon. Hyvälle näyttää lopputulos!

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :). Olen kyllä ollut todella tyytyväinen näihin.

unepetitelife
une petite life

Tosi nätit!! :) Kiva kuulla sun kokemus, ittellekk ihan uus juttu :D

MarikaJohannaP
Hey girl

Kiitos :)! Nyt on kolmas viikko menossa näiden ripsien kanssa ja ne on yhä tosi siistit ja kaartuvat, en ole ripsien taivuttimiin koskenut kertaakaan.

Kirsikka W.

Mä olen tätä kestotaivutusta miettinyt vakavasti jo pidemmän aikaa, koska omat ripset on ihan hyvän pituiset, mutta piikkisuorat! Eivät pysy taivutettuina kunnolla millään, ei vaikka käyttäisi vedenkestävää ripsiväriä. Tää voisi siis todellakin olla mun juttu, jos vaan jostain löytäisi edullisen ja hyvän tekijän :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Suosittelen kyllä kokeilemaan, mullakaan ei kovin kauaa taivuttimilla tehty taivutus pysy, ja jännityksellä odotin että kauanko tää kestää ripsissä oikeasti, mutta edelleen on ripset kaartuneet kauniisti ja taivutin en ole tarvinnut kertaakaan.

Kommentoi