VIP pikkujoulukauden aloitus

Hey girl

"Piristä marraskuuta pikkujouluilla ja muilla juhlilla" oli juuri sitä mitä eilen oli tarjolla Lahden Bestseller Outlet vaatemyymälässä. Piristystä harmaaseen marraskuun iltaan, loistavin pikkujouluvinkein höystettynä.

Tehoduo Studio Savon & Ekon Kati ja Bestseller Outletin Titta olivat assitentteineen järjestäneet upeat VIP-iltamat, joihin minulla oli ilo ja kunnia osallistua.

Teemana oli pikkujoulukauden aloitus, eli tarjolla oli meikkivinkkejä, pikakampauksia ja asuvinkkejä ja stailausta.

Kati jakoi huulimeikkivinkkejä ja opasti vieraita mm. itselleen sopivan huulipunasävyn valinnassa, jokainen sai myös Goodie bagiin oman Diego Dalla Palman minipunan. Miehille tarjolla oli ihonhoitovinkkejä ja Olivia Kleinin Deep peel tuote-esittely, tuote löytyi myös herrojen Goodie bagistä. Deep peel on muuten tuote, joka löytyy myös omasta peilikaapistani, mun luottokuorinta.

Maria Studio Savon & Ekosta teki vieraille pikakampauksia, mm. upeita lettejä, sekä näytti miten Goodie bagista löytyvää hiuspantaa voi hyödyntää.

Titta oli koonnut loistavia asukokonaisuuksia joita hän esitteli mallien avulla, sekä näytti miten helposti vaikka yläosaa muuttamalla muunnetaan työasu bileasuksi. Demojen jälkeen meillä oli aikaa kierrellä ja tehdä ostoksia. Tekonahkainen musta hame ja mokkanahkainen sinapinkeltainen mokkahame hupenivat hyllyiltä nopeaa vauhtia. Kumpikin ovat hankintoja joiden käytössä vain mielikuvitus on rajana.

Kauniit ja komeat mallit.

Eihän ilta ole mikään VIP-ilta jos tarjolla ei ole kuoharia ja herkkuja! Ja tässä kaksi ihan loistavaa vinkkiä kun seuraavan kerran mietit nopeaa, helppoa ja herkullista tarjottavaa isommalle porukalle.

Marian sydämelliset suupalat:

- mozzarellapallo/kirsikkatomaatti/basilikan lehti

- kasaa ainekset cocktail-tikkuun

Katin gourmet-tikut:

- ilmakuivattua kinkkua/valkohomejuustoa/viinirypäle

- kasaa ainekset cocktail-tikkuun

Omat suosikkini olivat ehdottomasti nämä. Sekä upeat glitter-sukat jotka tekevät aika hauskan säväyksen pikkujoululookkiin avokkaiden parina.

Voiko bändipaitoja olla liikaa? Jotenkin eksyin sovituskoppiin jälleen collegepuseron kanssa :D. Mutta onhan tämä nyt hieno! Ja yhdistettynä pvc-housuihin, niin mua.

Kommentoi