Vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet

Hey girl

Yksi mielenkiintoisimpia juttuja vuoden lopulla olevissa lehdissä on vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet. On hauska katsoa löytyykö listauksista samoja kun itsellä, tai löytyykö sieltä joitakin kiinnostavia uutuuksia. Tein viime vuonna myös oman vuoden parhaat-postaukset, ja tässä on vuoden parhaat 2018.

Ja pidemmittä puheitta, tässä ne ovat:

Paras täsämämeikki

Ihastuin tähän Nordic Girlin monitoimipalettiin sävyjen ansiosta, enkä ihan arvannut miten kovassa käytössä tämä olisi. Teen vaaleammalla ruskealla lähes päivittäin arkisilmämeikin, punilla posket sekä välillä luomet, tummalla ruskealla varjostuksia, ja vaaleaa käytän highlighterina. Vähän päälle kympin paletiksi todellinen aarre.

Paras meikkivoide

Tänä vuonna käytössäni on ollut kaksi: Lumenen Blur foundation, sekä uusi tulokas Laveran Soft liquid, jossa on muuten myös anti-pollution suoja, kuten heidän seerumissakin. Lumenella saa peittävää jälkeä, Laveralta puolestaan kuulaan ja hehkuvan ihon. Molemmilla on paikkansa.

Paras puhdistusaine

Mossan misellivesi sekä puhdistusvaahto ovat kummatkin osoittautuneet erittäin hyväksi, tehokkaiksi ja edullisiksi putsareiksi. 

Paras kasvojen kuorinta

Olivia Kleinin jauhemainen kuorinta on vaan paras. Pieni kympin maksava pullo on riittoisa ja sen voi sekoittaa mihin tahansa käyttämäsi putsariin.

Paras vartalotuote

Itsetehty kuorinta kookosöljystä ja sokerista. En ole kohdannut parempaa.

Paras hiusten muotoilutuote

Davinesin Oi all in one milk on ollut käytössäni keväästä asti. Tämä hoitaa hiuksia ja antaa niille lämpösuojan. Levitän tätä aina pesun jälkeen hiuksiin 15 suihkausta. Riittoisia ja tehokas.

Paras hiusten täsmätuote

Päänahka kaipaa hoitoa ja huolenpitoa, ja tällä Back to the Rootsin kuorivalla shampoolla saat poistettua hiustuotteiden jäämät ja muun turhan päänahasta. Uskallan väittää että eron näkee ja tuntee pesun jälkeen.

Paras shampoo ja hoitoaine

Olaplex! Nämä ovat juuri niin hyviä kuin joka paikassa väitetään. Sopivat värjätylle luonnonkiharallekin täydellisesti. Purkit ovat todella riittoisia, otin purkit kesän lopulla käyttöön, ja nyt ollaan loppusuoralla. Hankinko uudet? Todellakin.

Paras huulipuna

Nordic Girlin kynä jossa on toisessa päässä rajaus ja toisessa huulipuna (ei kuvaa koska kynä on melko räjähtänyt kovassa käytössä!). Paras. Kestää huulilla, eikä kuivata niitä. En voi silti jättää mainitsematta Hurrawin huulirasvoja joita käytän 365 päivää vuodessa.

Paras tuoksu

Vannon voidemaisten Sabé Massonin tuoksujen nimeen. Näissä ei ole mitään epämääräisiä ainesosia, ei parabeenejä yms. Voide hoitaa ihoa, ja joskus sivelee tätä myös hiusten latvoihin.

Paras ripsiväri

Vihdoin todella hyvä, luonnonkosmetiikka ripsari on löytynyt. Ei varise eikä leviä. Siisti levittää, ei paakkuunnu. Edullinen. Tätä voi huoletta kerrostaa ripsiin useankin kerroksen.

Paras kasvojen täsmätuote

Ruusuvesi. Tällä hetkellä käytössä Nurmen ruusuvesi. Olen todellinen ruusuvesi fani, ja suihkin tätä kasvoille aamuin illoin. Must.

Paras kulmatuote

Nordic Girlin kulmageeli. Arkisin käytän usein pelkästään tätä geeliä. Jos lisään kynää, se on Laveran juuri oikean sävyinen pehmeän ruskea.

Paras seerumi

Laveran anti-poliitikon seerumi. Vilahtanut aika monessa postauksessa aikaisemminkin. Kevyt mutta tehokas. Edullinen luonnonkosmetiikan helmi.

Paras itseruskettava 

Sain testiin Zuiin itseruskettavia, joita en ole ehtinyt vielä täysipainoisesti testaamaan, mutta jotka vaikuttavat todella lupaavilta. Viime kesän lopulla testasin Kicksin itseruskettavaa geeliä ja voisin vannoa että alle kahden kympin purkki on yksi parhaista kokeilemistani.

Löytyykö sun listalta samoja? 

Kommentoi