Wannabe DJ

Hey girl

Ensi viikolla se taas alkaa, mun radio-ohjelma Wannabe DJ. Ohjelma tulee joka toinen tiistai 19:00-20:30 Lahden Limuradiossa. Co-hosteina ohjelmassa on mun pitkäaikaiset ystävät Hilja ja Mia, tuottajana meillä on Jarkko joka vetää Limuradiossa useampaakin ohjelmaa tällä hetkellä.  

Taisin jossain aikaisemmassa yhteydessä mainitakin että olen aina haaveillut oman radio-ohjelman tekemisestä. Ja kyllä, tämä on juuri niin hauskaa ja mielenkiintoista kuin kuvittelinkin. 

Haastavaa ja opittavaa on vaikka kuinka paljon, mutta samalla on hyvää vastapainoa kaikelle muulle tehdä jotain uutta. Pieniä kömmähdyksiä on mahtunut mukaan, mutta eihän kukaan ole täydellinen :). 

Musiikki on intohimoni ja tässä pääsee fiilistelemään sitä vähän eri näkökulmasta.

Jokaisella jaksolla on oma teema, vuoden aloittaa oikeutetusti 80-luku. 

Teemaan mennään muodin, trendien ja musiikin kautta, rennosti jutellen, musiikilla höystettynä. Ja yllätyksiä mahtuu mukaan joka jaksoon. 

Jatkossa olisi kiva saada ohjelmaan mukaan vieraita, vuoden toisen jakson vieraina meillä on #jotainihanmuuta ohjelman Nina ja Aino. Ninaa on kiittäminen että sain tämän mahdollisuuden <3.

Joka jakson soittolista löytyy Spotifystä käyttäjätililtäni, tässä linkki ensimmäisen jakson soittolistaan.

https://open.spotify.com/user/marikamakinen/playlist/7ma1FIxvmf7erklK3uZkfZ?si=339xkUTkRqKBUwfYjI2mjw

Limuradion löydät IG:stä ja netistä

https://www.instagram.com/limuradio

https://www.limuradio.fi

Jos eksyt kuuntelemaan, kerro ihmeessä kommenttikentässä tai IG:ssä mitä tykkäsit :) .

Kommentit

Kirsikka W.

Ah, kasarimusa on ihan parhautta, genrestä riippumatta! Mä olen aina sanonut, että olen syntynyt väärällä vuosikymmenellä, sillä oisin mielelläni viettänyt nuoruusvuodet supertupeerausten, olkatoppauksien, bändifarkkutakkien ja jättiläislasien maailmassa :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Se ois kyllä ollut ihan mahtavaa. Oon joskus miettinyt että Los Angeles 80-luvulla ois ollut mieletön kokea, nähdä kaikkia artisteja livenä ja se tunnelma ja muoti ja kaikki :)!

Kommentoi