Wonder Woman

Hey girl

Vaikka olin nähnyt Wonder Womanin trailerin ja lukenut siitä muutaman artikkelin, mulla ei varsinaisesti ollut mitään ennakko-odotuksia elokuvalle. Toki olin siitä innoissani, koska olen tykännyt lähes kaikista sarjakuviin pohjautuvista elokuvista. Ja onhan Wonder Woman näistä sarjakuvasankareista kaikista coolein, yksi harvoista naisista, joka ei ole kenenkään sidekick tai apulainen vaan sankari itse.

Suosittelen leffaa täydestä sydämestäni. Taistelu- ja toimintakohtaukset ovat huikeita ja fysiikan lakeja uhmaavia, ja niitä tekee naiset. Olen nähnyt järjettömät määrät toimintaleffoja, ja voin sanoa että nämä ovat hienoimpia toimintakohtauksia mitä olen nähnyt.  Ja silti myös tarina on hyvä, tässä on juoni, eikä kaikkea lasketa vaan räjähdysten varaan.

Tämä muistuttaa myös hyvin siitä että loppujen lopuksi ei ole kauaa siitä kun naisilla ei ollut äänioikeutta, tai valinnanvapautta juuri minkään suhteen. Miten pitkälle olemme tulleet ja miten tasa-arvon eteen pitää tehdä töitä kunnes se on itsestäänselvyys, ja naisen 80 senttiä on vaan muisto jota hämmästellään.

Tarinasta kannattaa ottaa opiksi se että meissä kaikissa asuu Wonder Woman, joka tulee kyllä esiin tarvittaessa. Älä ikinä epäile omaa kyvykkyyttäsi, vaikka muut sen kyseenalaistaisivat. Usko itseesi ja tee omaa juttuasi. Ja kyllä musta tarinassa tuodaan hienosti esille myös se, että me tehdään jatkuvasti valintoja hyvyyden ja pahuuden, ja vihan ja rakkauden välillä.

Jos vielä mietit kannattaako leffa katsoa, lue tämä http://www.lily.fi/blogit/toimitus/kylla-se-hyva-3-syyta-miksi-wonder-woman-elokuva-kannattaa-katsoa

Psst! Huomasin myös leffan amatsoneilla toinen toistaan upeampia kampauksia ja palmikoita, näistä kannattaa hakea inspiraatiota kesän juhliin ja vaikka rannalle.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Mä oon kans miettiny, että menekö tämän katsomaan, sillä itselleni viime aikaiset supersankarileffat ovat olleet hienoinen pettymys. Mutta toisaalta olen kuullut tästä Wonder Womanista niin paljon hyvää, että ehkä uskaltaudun sen katsomaan :)

MarikaJohannaP
Hey girl

Kannattaa katsoa :)! Tälle toivoo jopa jatko-osaa samantien kun lähtee leffasta.

Kommentoi