Se on tosi jees – Au pair-perhe

 

Mun tuleva perhe ja fiiliksiä sieltä  sun täältä

 Tää perhe saa mun fiilikset aina ”tosi jees”-tilaan, vaikka ei olla vielä edes eletty saman katon alla. Skype lämmittää mieltä. 

Tuntuu tällä hetkellä vaan oikealta ja kiitän sua Raphael, kun et mua huolinut teidän ihanaan saksalaiseen perheeseen Lontooseen.  Olin vielä hyvin pettynyt kuukausi  sitten, kun sain kuulla että joku poitsu valittiin mun sijasta, vaikka olittekin niin kilttejä mulle skypessä. Toivottavasti se on ihan mahti poitsu, joka tuntee Harry Potterin ja ymmärtää K-popin ja legojen päälle. ♥

Joskus pitää kuulla ”ei” ennen poutapilviä ja kesän sadekuuroja. 

  Mun perhe oli aika hassu juttu. Ne oli pieni profiili vain pienellä määrällä informaatiota ja VAIN YHDELLÄ KUVALLA. Ne oli siinä yhdessä ainoossa kuvassa kauheen mielenkiintosia ja hauskan näkösiä, että piti laittaa viesti. Se oli liian pitkä viesti, selitin ummet ja lammet ja ojanpohjukat.  Sain takaisin TODELLA lyhyen viestin ja ne  sanoivat vaan , että tahtoivat skypettää. 

Se oli hauskaa… maksimissaan vartti naurua ja höpinää asioista. Lähinnä vitsailua muista hakijoista, jotka tahtoivat kipeästi pois kotimaastaan ja juttelivat täysissä nettikahviloissa tai osasivat vain pari fraasia englantia. Toinen siellä skypessä olleista kehui siskon laseja, jotka olivat eksyneet päähäni ja toinen nyökytteli vieressä. Ne puhuivat lapsesta ja mä hymyilin typeränä tietokoneen näytälle. Perhe tuntui kauheen oikealta. 

Laitoin seuraavana aamuna sähköpostia, jossa sanoin kovaan ääneen kyllää ja kyselin rahasta ja asioista. Siinä vaiheessa en kuullut edes ”ehkää”, pelkkää arvailua, oliko perhe edes kiinnostunut minusta. Kesti kaksi maailman pisintä viikkoa pohdintaa ja itsesääliä, kunnes Kaustisen musafestivaaleilla rinteessä istuessani saan viestin, että: ”no kiinnostaisko pesti?” 

KYLLÄ KIINNOSTAA!

Minkälainen perhe on siis kyseessä?

-kaksi äitiä

-yksi kikkarapää lapsonen

ja hauva

Tää on tosi jees…

B-mustavalko.jpg

P.S. Pitäis kattoa netflixistä Sense8, että pääsisin juoruamaan hostmammojen kanssa, sen suurista käänteistä. 

♥ Heta

Kommentit (3)
 1. Kirjotat hirmu hauskasti! Jään ehdottomasti seurailemaan, vertaistuki ja muiden kokemukset on kohta enemmän kuin tervetulleita…elokuun loppupuolella otan samoissa merkeissä suunnaksi Australian! 🙂

 2. Kuulostaa ihanalta! Tsemppiä au paireiluun 🙂 Ps. mistä on nuo IHANAT korvikset?

  1. Kiitos paljon, tällä hetkellä omat fiiliksetkin on aika ”ihanaa ihanaa” (ainakin vielä). 

   Nuo ihanat korvikset on siskon käsialaa. Ne on Tarmot, pääasiassa systeri kai noista yrittää kerätä värityskuvia, mutta parit Tarmot on myös korviksina! :–))

    

   -Heta

    

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *