MISTÄ HIOMATON HELMI KERTOO?

On olemassa aitoja helmiä sekä tekohelmiä. On käyttäjästään kiinni haluaako hioa helmestään identtisen  muiden kanssa vai antaako sen olla uniikki yksilö ja virheineen virheetön.

Nykymaailmassa aitous on usealle vain kliseinen sana, mikä on pakko lisätä Instagramin bioon tukemaa omaa identiteettiään. Hieno sana monella merkityksellä; ”aidolla ammattitaidolla muokattu kuva” ja ”aidosti filtteröity aamu-naama” tai ”aito aamu-naama  ∗itutus ilman filtteriä ja elämän iloa”.

Elämä etsii suuntaa, parisuhde etsii terapeuttia ja lapset huutavat äitiä. Mitä seuraavaksi? Sensuroimatonta arkirealismia huumorilla höystettynä.

Blogini nimi perustuu täysin siihen millaista on oikea sensuroimaton ja hiomaton elämä. Elämä lapsiperheessä, jossa kiitää 1,5-vuotias itseään Tarzaniksi luuleva taaperon alku, sekä kovasti huomiota kaipaava 4-vuotias neiti. Elämä jonka pyörteessä tuntuu, että parisuhde alkaa olemaan yhtä aavikon hiekkamyrskyä eikä tilannetta helpottavia kaatosateita ole näkyvissä. Elämä, jonka kertoja on kadonnut täysin äitiyden rooliin ja on päättänyt löytää takaisin oman nimensä ”äiti”-nimen rinnalle.

Kirjoitan blogiani riisutuin kirjaimin ja huumorilla höystettynä. Toivon, että blogini lukijana saat vertaistukea sekä mahdollisuuden olla täysin  oma hiomaton helmi.

Laita blogini seurantaan niin et jää paitsi postauksistani!

Halein Erica ♥

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *