Mitä teen yksin kotona?

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Järjettömän hieno keli ollut koko viikonlopun ja inspiraatiota tuntuu piisaavan. Terassikausi on korkattu oikein isolla kädellä, kun tällä viikolla ei ole tarvinnut rempata asunnolla ollenkaan. Jos aiempi viikko meni huokaillessa ja muiden kuvia katsellessa, niin tällä viikolla olen kolmena iltana päässyt nauttimaan lämpenevistä illoista ja ihmisvilinästä kaduilla.

Tilanne asunnolla on nyt se, että seuraavat pari viikkoa remppamiehet tekevät sinne uutta lattiaa, tekevät pohjatöitä seiniin ja maalaavat seinät pohjavärillä eli valkoisella. Sen jälkeen on taas meidän vuoro ryhtyä hommiin ja laittaa mm. keittiö paikoilleen ja paneloida olohuoneen katto ja sata muuta asiaa, joita en edes vielä tiedä. Tällä hetkellä ei siis ole raportoitavaa tilanteen edistymisestä, luonnoksista löytyy kyllä keittiöremontin teko osa 1 ja ennen-jälkeen kuvapostaus, jotka yritän saada valmiiksi ensi viikon aikana.

Täällä ei aiemmin ole tullut ehkä puheeksi, mutta samalla kun muutetaan tähän uuteen asuntoon, muutetaan myös yhteen poikaystävän kanssa! Tähän asti ollaan asuttu omissa asunnoissa, tosin melkein koko ajan yhdessä jomman kumman luona. Meillä on molempien töiden takia sellainen tilanne, että vietetään paljon aikaa myös yksin kotona. Aloin tässä yhtenä päivänä miettiä, mitä juttuja teen lähinnä vain silloin, kun olen itsekseni. Hauska nähdä, miten käy kun muutetaan yhteen – puuhataanko omia juttuja vaikka ollaan molemmat kotona vai vain silloin, kun ollaan itsekseen.

Mitä sitten teen yksin kotona? Kuuntelen rentoa musiikkia ja milloin mitäkin leffasoundtrackia ja laulan mukana (ehkä myös muutama tanssiaskel). Viime aikoina erityisesti A star is born soundtrack on soinut. Kuuntelen myös paljon podcasteja mm. Yksillä, Nonsense, Melkein kaikki rahasta samalla kun vaikka siivoan. Siivoan nimittäin paaaaljon enemmän ja tiskaan ahkerasti. Ikkunat on tälläkin hetkellä puhtaan kiiltävät. Näitä tulee kuunneltua myös kävelyillä, lasken ahkerasti käveltyjä askeleita ja pyrin saada 10 000 täyteen mahdollisimman usein. 😀

Oon huomannut myös käyttäväni enemmän aikaa suunnitteluun ja asioiden tutkimiseen, inspiroitumiseen mm. instagram ja pinterest on kovassa käytössä. Teen listoja asioista ja kirjoittelen erilaisia ajatuksia ylös.

Suunnittelen aina kokeilevani jotain uutta ruokaa ja sellaista, mikä ei niin poikaystävää kiinnosta. Mutta oon vähän laiska kokki eikä ne suunnitelmat melkein ikinä toteudu. Sen sijaan syön sushia! Aina silloin tällöin tulee pakollinen tarve tilata sushia kotiin ja nautiskella samalla, kun katsoo Gilmoren tyttöjä tai Gossip Girlin jaksoja noin sadatta kertaa. Hömppäsarjat ja -leffat on ehdottomasti kovemmassa kulutuksessa itsekseen oleillessa.

Tässä ainakin muutamia juttuja! Elisa oli myös kirjoittanut tästä aiheesta aiemmin ja oli tosi kiva lukea muidenkin kokemuksia. Joten kommentoikaa ihmeessä, mitä puuhaatte yksin kotona ja miten yhteen muuttaminen on vaikuttanut!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *