Muista yrittää

Yritä edes!

Mitä voi saada ellei yritä? -Ei mitään! On tullut todettua niin parisuhteessa kuin työrintamalla se että jollei yritä ei voi saada. Mitä se yrittäminen on? Tuntuuko sinusta että yrität mutta mitään ei tapahdu? Vai johtuuko se kenties siitä että yrität väärällä tavalla tai väärän ihmisen kanssa. Meidän suhteessa on minulla ollut hetkellisiä kasvun paikkoja yrittämisen suhteen kun olen tottunut ehkä liiaksi siihen että asiat ovät järkkääntyneet välillä tekemättä asialle yhtään mitään. Töissä sen sijaan olen välillä kyllä yrittänyt saamatta vastakaikua sille mitä haluan. Alan olla välillä kyllästynyt siihen että nykyisin ei mitään vastuuta/haasteita anneta ja kulket vaan kaikkien perässä tehden erinnäköisiä käskyjä. Olen työskennellyt aina rivityöntekijänä en siis koskaa ole saanut vastuuta esimiestyöskentelyyn vaikka olen sen ilmaissut jokaisessa työpaikassa. Voihan se olla että olen täysin paska työtenkijä mutta en siihen usko sen sijaan koska minut on haluttu pitää työpaikassani ja se on minulle kerrottu. Olisiko aina pitänyt vaan vaihtaa kun on alkanut tuntua siltä että nyt tämä on taas tätä samaa kuin ennen ja ottaa riski ja lähteä? Ei tässä taloustilanteessa sellaista uskalla kun on taloa ja kaikennäköistä huoledittavaa ja maksettavaa. Olisiko se kumppanin tehtävä pitää minusta huolta silloin kun en ole enää jaksanut yrittää työssäni kovemmin päästä eteenpäin? Monta kysymystä ja monen monta erillaista vastausta… 

Nyt olen päättänyt sitten yrittää taas ja pohtia itsekseni että mitä se yrittäminen sitten vaatii minulta. Olen löytänyt mahdollisuuksia mistä voin tulla onnellisemmaksi ja mikä voi helpottaa meidän arkea. Parisuhteessa olemme menneet taas talvikautta väsyneenä ja kiukkuisena, päätimme eilen että taas on se aika kun pitää yrittää. Ei voi kokoajan olla toisella pahamieli jostakin vaan pitää yrittää että on hyvä olla. Kasvunpaikka minulle koska nyt on taas se hetki kun pitää miettiä ja tehdä asioita oikeasti eikä vain teoriassa. 

Ehkä aikuiseksi kasvamisessa on myös sekin että pitää löytää ne asiat joiden puolesta haluaa yrittää… ja mikä tekee sinusta ja teistä onnellisen. 

 

Tämä päivä on tehty nyt yrittämisen puolesta! Jos tuntuu että on vaikeaa ja mistään ei tule mitään, kannattaa kuitenkin yrittää se voi toimia!

suhteet oma-elama rakkaus tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *