Hello Darling – Jokaiselle jotakin

Helsinkiin on viime viikkoina rantautunut useampikin uusi ravintola. Punavuoren ”Hello Darling” on yksi ihan tuoreimmista uutuuksista – se avasi ovensa tämän viikon perjantaina. Nettisivuillaan Hello Darlingin väki kuvailee paikan konseptia seuraavasti:

We are a Helsinki backyard eatery serving worldly style food with a neighborhood feel. All of us here are from diverse backgrounds. Sam is from New Zealand, Melisha is from Canada and Lorenzo is from Italy. We have had the chance to live and work all around the world and we wanted to bring our experiences back to our friends and neighbours here in Helsinki. We want to make you feel that you’re in your own backyard, please join us anytime of the day or evening.

Kuulostaa aika sympaattiselta, vai mitä? Myönnettäköön, että menun kartoitettuani tulin hieman epäluuloiseksi. Listalta löytyy tacoja, ramen-keittoa, bibimbapia, dumplingseja, kukkakaalipizzaa, risottoa… Jokaiselle on jotakin, mutta jos valittavana on kaikkea näin laidasta laitaan, niin usein laatukin saattaa heitellä. Yhden kokeilukerran perusteella ei tietenkään vielä voi sanoa mitään mahdollisista laadun vaihteluista, mutta sen voin kertoa, että myöhäisestä lauantaibrunssista Hello Darlingissa jäi hyvä ja lämmin fiilis – oikeastaan juuri sellainen neighborhood feel, josta Hello Darlingin nettisivuilla oli puhetta.

image (3).jpg

Ihan alkuun pöytään kannettiin paikan avajaisten kunniaksi skumpat, mikä oli mukava yllätys. Kukapa ei tykkäisi pyytämättä ja yllättäen nenän eteen ilmaantuvasta kuohuvasta!? Sitten ryhdyimme tutkimaan menua. Kello oli puoli kolme, joten valittavana oli lajitelma Hello Darlingin brunssilautasia, jotka ovat viikonloppuisin tarjolla koko päivän (aamupalafani kiittää!). Kaikki vaihtoehdot kuulostivat niin hyviltä, että päätös ei ollut helppo, mutta lopulta päädyin itse vegaanibrunssisettiin, jossa oli mm. tofu-cramblea, punajuurihummusta, hash browns ja monta muuta värikästä vegeherkkua. Seuralaiseni otti erilaisista aasialaisista herkuista koostuvan Dim Sumin. Kaikkiin brunssilautasiin kuului myös vapaavalintainen mehu ja joko rahkaa talon myslillä tai chia-pudding kookoksella, banaanilla ja kardemummalla. 

image (1).jpg

Vegaanilautanen oli varsin toimiva kokonaisuus. Sopiva määrä erilaisia, raikkaita makuja ja värejä sekä tuoretta leipää, joka ilmeisesti haetaan päivittäin Iso-Roban Matista, sammutti isommankin nälän (ja piti muuten sen myös hyvin loitolla aina iltaan asti). Seuralaiseni piti Dim Sum -annoksesssa erityisesti pad thaista ja tandoor chicken steam bunista. Kesärulla sen sijaan sekä näytti että maistui aneemiselta.

Eniten Hello Darlingissa kuitenkin lämmitti sen henkilökunnan asenne ja paikan yleisfiilis. Hello Darling on hyvän mielen paikka, johon on aidosti kiva mennä. Lähdimme laskun kuitattuamme Hello Darlingista kylläisinä ja hyväntuulisina.

Hello Darling is one of the newest additions to Helsinki’s ever growing restaurant scene. Its All Day Breakfast menu (available on weekends) basically covers everything from dim sum to cauliflower pizza. At least the vegan brunch plate I tested was yummy and the plates are huge so you will definitely not leave feeling hungry! Its best quality, however, is a warm neighborhood atmosphere. You feel welcome from the moment you step into the place and at least I left with a big smile on my face.

Hello Darling Eatery, Iso-Roobertinkatu 3-5, Helsinki

http://hellodarling.fi/about/

hyvinvointi mieli suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (1)
  1. Pitääkin käydä toi vegebrunssi testaamassa. A la carten kasvissetteihin en ollut niin tyytyväinen mut toi sun brunssi näyttää ihanalta ja sopis hyvin mun lihattomaan lokakuuhun 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *