Banaaniletut

Hyvää ruokaa

Banaaniletut alkavat olla varmaankin jo epätrendikkäitä, meillä niitä kuitenkin syödään aika ajoin joten pitihän nekin tänne tallentaa. Yksinkertaista ja hyvää. Paistovaihe on oikeastaan ainut joka vaatii hieman kärsivällisyyttä ja vie jonkin verran aikaa. Syöminen taasen tuntuu olevan erittäinkin nopeaa, varsinkin lapsen kohdalla.

Banaaniletut eivät sen suurempia esittelyjä kaipaa, joten alla oma versioni. Näistähän saa helposti gluteenittomia käyttämällä gluteenittomia kaurahiutaleita (tai jättämällä hiutaleet kokonaan pois) ja kookosöljyssä paistettaessa ovat maidottomia.

Banaaniletut

  • 1 luomu banaani
  • 1 luomu kananmuna
  • 1-2 rkl kaurahiutaleita
  •  1 tl kookoshiutaleita
  • n. 1 tl raakakaakaojauhetta
  • kookosöljyä paistamiseen

Laita kaikki kapeaan kulhoon, aja sileäksi sauvasekoittimella ja paista heti kookosöljyssä. Mitä pienempiä lettuja teet sen helpompi niitä on kääntää. Anna paistua melko miedolla lämmöllä, etteivät pala. Syö marjojen kanssa tai vaikka sellaisenaan.

Kommentoi