Café Rongo, Porvoo

Rongo.jpg

Olemme asuneet Porvoossa nyt viisi kuukautta ja kaupunkia on tullut tutkittua melko paljon. En blogin puolella ole jakanut paljonkaan paikka vinkkejä, vaikka syömässä ja kahvilla/teellä on tullut käytyä. Nyt ajattelin vinkata paikasta, jossa olin eilen lounaalla. Paikka on Cafe Rongo Porvoon keskustassa Rauhankadulla.

Kahvilassa tarjoillaan hyvää kahvia, vitriinistä löytyy kakkuja ja muuta makeaa sekä suolaista. Tarjolla on lounaspöytä ja annoksia pystyy tilaamaan myös erilliseltä ruokalistalta. Kahvilassa on esillä vaihtuvia näyttelyitä paikallisilta taiteilijoilta ja joinakin erikseen ilmoitettuina iltoina soi myös livemusiikkia.

Rongo 1.jpg

Söin eilen lounaan lounaspöydästä. Lounaspöytä on kasvispöytä ja eilen tarjolla oli kukkakaalikeittoa ja leipää sekä marinoituja papuja, bataattia, salaattia, valikoima erilaisia kastikkeita, tahnoja ja siemeniä. Lounaspöydän valikoima oli aika suppea, joka ei mielestäni ollut negatiivinen asia. Hyvä kahvi sisältyi 9,90 euron lounas hintaan.

Kahvila oli eilen melko täynnä, mutta palvelu oli nopeaa ja ennen lähtöä juttelin mukavan tarjoilijan kanssa. Hän kertoi että lounaspöydän leipä tehdään itse ja että mahdollisuuksien mukaan tarjolla on mahdollisimman paljon vegaanista.

Rongo 3.jpg

Lisää tietoa paikasta löydät heidän nettisivuiltaan täältä, tai facebookista täältä.

Café Rongo, Rauhankatu 33, Porvoo.

Kommentit (0)