Hedelmäsalaatti suomalaisesta vesimelonista

Hyvää ruokaa

Olin ostamassa kaupasta vesimelonia hedelmäsalaattiin, kun huomasin suomalaisen vesimelonin, otin yhden sellaisen. Olimme jokin aika sitten kyläilemässä ja siellä oli tarjolla pitkästä aikaa hedelmäsalaattia jossa oli vain melonin lisäksi mansikkaa ja persikkaa ja oli yllättävän helppoa ja hyvää. Päätin varastaa idean ja oli kyllä taas erittäin hyvää ja toimi hyvin jälkiruokana vaniljakastikkeen kanssa kun meillä oli vieraita.

Vesimelonissa jonka ostin oli aika paksu kuori ja todella isot siemenet, etsinkin sitten netistä hieman tietoa kasvatuksesta Suomessa ja ilmeisesti siemenettömät lajikkeet eivät menestyisi täällä niin hyvin. Maku oli makea ja kohmeisten mansikoiden ja makean persikan kanssa salaatti oli jo itsessään melko makeaa.

Hedelmäsalaatti

  • vesimelonia
  • pakaste luomu mansikkaa
  • persikoita
  • vaniljakastiketta, valmista tai itse tehtyä

Ota tarvittava määrä vesimelonia, kuori ja pilko. Ota jäiset mansikat pakastimesta, paloittele vielä kohmeisina. Kuori persikat ja paloittele. Sekoita kaikki sekaisin ja syö vaniljakastikkeen kanssa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.