Koiramäen Pajutalli Tuusulassa

IMG_3974.JPG

Aiemmin tänään join kahvit täällä eli Koiramäen Pajutallilla. Isossa pihapiirissä on myymälä, kahvila, lasten aitta, kaksi hauskaa minipossua, kaneja ja mieletön määrä pajusta tehtyjä koristeita, koreja ja vaikka mitä. Kuvia olisi voinut napata todella monta niin kauniita yksityiskohtia löytyi joka puolelta, mutta minä keskityin ottamaan muutaman kuvan mielettömästä kurpitsapöydästä ja sisältä kahvilasta. Minipossuja ja kaneja sekä lastenaittaa katseltiin sitten rauhassa lasten kanssa ilman kameraa.

IMG_3982.JPG

IMG_3994.JPG

Tämän kauniisti laitetun kurpitsa ja kaalipöydän antimia voi siis tosiaan ostaa mukaan. Meillä odottaa kotona ikkunalaudalla talvikurpitsa käyttöön pääsyä, joten kurpitsat saivat jäädä, muuten olisin kannatuksen vuoksi voinut ostaa yhden kotiin. Pajutallilla järjestettiin myös kurpitsakarnevaalit 15-18.9, joihin emme valitettavasti päässeet. Mutta uskon että paikka on ollut todella kaunis ja täynnä ihmisiä karnevaalien aikaan.

IMG_3197.JPG

IMG_3995.JPG

Pihapiirissä oli myös kievari, joka toimi varakahvilana ja sieltäkin löytyi paljon sisustustavaraa. Kyltissä myös luki että kahvilan puolelta voi napata kahvin mukaan ja juoda sen vaikka kievarin puolella.

IMG_3997.JPG

Pajutuotteet eivät niinkään ole omaa tyyliäni, joten kiertelyn jälkeen istuimme hetkeksi kahvilaan. Jos tykkäät pajusta tehdyistä tuotteista suosittelen ehdottomasti poikkeamaan. Paikka on ainakin näin syksyllä todella vaikuttavan näköinen ja sitä tavaraa ja yksityiskohtia tosiaan löytyy. Varmasti puolet jäi näkemättä ja uskon että lasten kanssa palaamme vielä kun joulu lähestyy. Paikka on varmaan upean näköinen myös talvella. Kahvilassa oli tarjolla aika perus valikoima makeaa ja pari suolaista vaihtoehtoa kauniisti esillelaitettuna.

IMG_3194.JPG

Käy ihmeessä jos et ole vielä käynyt, lasten kanssa tai ilman, kahvilla tai vain katselemassa.

Forsteninkuja 10 as 1, Tuusula. Lisää paikasta näet täältä tai facebook-sivuilta täältä.

Kommentit (0)