Thai Street Food Porvoo, suosittelen!

IMG_2899.JPG

Ollaan nyt asuttu Porvoossa kahden kuukauden ajan ja heti ensimmäisten päivien aikana autolla ajellessamme silmiin osui tämä ravintola, Thai Street food.

Aleksanterinkadulla sijaitseva sisältä 12- paikkainen ravintola tarjoaa thai-pikaruokaa. Avokeittiössä ruoka valmistetaan tilauksesta siinä asiakkaan silmien alla. Moni varmasti hakee ruokansa take away- annoksena eli mukaan, niin mekin olemme nyt kaksi kertaa tehneet.

Ensimmäisellä kerralla mukaan otettiin yksi annos kevätrullia jaettavaksi ja molemmille oma pääruoka. Pääruoat olivat sen verran isoja että ruokaa jäi vielä seuraavalle päivälle ja kevätrullat taas niin hyviä, että tänään haettiin pelkästään niitä kolme annosta jaettavaksi.

IMG_2902.JPG

Ulkoa löytyy vielä ihanan pelkistetty terassi, joka ensi kesänä on varmasti täynnä.

IMG_2894.JPG

Paikka avaa ovensa 11 aikaan ja tarjoaa päivittäin lounasaikaan yhden vaihtuvan lounas annoksen 10 euron hintaan ja tietysti niitä kevätrullia 6 euron hintaan.

Muuten annosten hinnat pyörivät 10-15 euron paikkeilla ja hinta laatusuhde on ollut mielestämme hyvä. Olen yleisesti ravintoloissa suppean listan kannattaja, enemmän ei ole aina noh enemmän tai laadukkampaa.

IMG_2896.JPG

 

IMG_2907.JPG

IMG_2909.JPG

Kevätrullista en malttanut ottaa näköjään sen parempaa kuvaa kun oli jo kiire syömään. Siis ehdottomasti suosittelen paikkaa jos asut tai liikut Porvoossa. Jos haluat lukea lisää paikasta kurkkaa tänne.

Thai Street food, Aleksanterinkatu 31, Porvoo

Kommentit (0)