Vekkoski-Anttilan mylly

IMG_4019.JPG

Tuntuu jollain tavalla melkein väärältä kirjoittaa tästä paikasta, koska se on kuin pieni ihana salaisuus. Kysyin löydänkö netistä tietoa paikasta ja minulle vastattiin että aukioloajat löytyvät netistä. Ja silti en taaskaan ollut ainut paikan päällä. Kesällä myllyn edessä pidettiin vielä kesäkahvilaa, löytyi pöytiä joissa komeili itsetehtyjä herkkuja, tarjolla oli kahvia ja paikka täynnä varsinkin hieman iäkkäämpää porukkaa. Paikka tuntui lämpimältä kohtaamispaikalta.

IMG_4006.JPG

Kysyin lupaa muutaman kuvan ottamiseen alhaalla ja vastaus oli tottakai sopii ja mene ihmeessä ylös katsomaan, siellä onkin enemmän kuvattavaa. Menin ylös ja kyllähän näky oli aika vaikuttava, kaikki se puu ja ajanpatina.

IMG_4010.JPG

Ja tässäpä se joka tekee paikasta vielä suuremman salaisuuden, nimittäin aukioloaika. Mylly on auki vain lauantaisin kello 10-12. Joten ostaaksesi jauhoja, hiutaleita tai ryynejä, on sinun osuttava paikalle juuri tiettyyn aikaan. Tuotteet ovat luomua ja tehty omasta viljellystä luomuviljasta.

IMG_4016.JPG

Ostaminen on yksinkertaista, menet paikan päälle lauantaina kello 10-12, sinua palvellaan ja autetaan ja muistathan varata mukaan käteistä.

IMG_4020.JPG

Vekkoski- Anttilan Mylly,

Kuninkaantie 1057, Yli-Vekkoski, Porvoo

Kommentit (0)