Vesimelonihai 1-vuotiaalle

IMG_6021.JPG

Juhlimme sunnuntaina syntymäpäiviä. Meidän kuopuksemme täytti lauantaina vuoden. Koska hän ei vielä saa sokerisia herkkuja, päätin tehdä lapsille kakun sijasta vesimelonihain. Hai oli täytetty viinirypäleillä ja rohkeat lapset kävivät nappaamassa vuorotellen rypäleitä. Sisältä kaavitun hedelmälihan käytin hedelmäsalaattiin. Tarvitset hain tekoon vain vesimelonin, viinirypäleitä, hammastikkuja ja välineiksi veitsen, lusikan ja kuorimaveitsen. Tietysti hain voi täyttää myös esimerkiksi muilla hedelmillä/hedelmäsalaatilla tai kesällä vaikka marjoilla.

melonihai.jpg

  1. Leikkaa veitsellä pohjasta pala pois, jotta meloni pysyy pystyssä. Leikkaa haille suu. Käytä irti leikattua lohkoa hain evänä. Eli leikkaa lohkosta irti hedelmäliha ja muotoile eväksi.
  2. Koverra melonin hedelmäliha pois, pientä veistä ja lusikkaa apuna käyttäen. Koverra hedelmäliha niin ylhäältä kuin alhaaltakin.
  3. Veistä suun ympäriltä kuorimaveitsellä vihreää osaa pois, jotta saat hampaista vaaleat.
  4. Leikkaa veitsellä haille hampaat. Eli leikkaa irti kolmion muotoisia paloja.
  5. Kiinnitä haille silmät viinirypäleiden puolikkaista hammastikuilla. Aseta evä selkään parilla hammastikulla. Täytä suu viinirypäleillä.

 

IMG_6018.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *