Vielä kerran Meat District, Porvoo.

P1190203.JPG

Kävimme maanantai-iltana mieheni kanssa syömässä Meat Districtissä. Aiemmista käynneistä paikassa voit lukea täältä ja täältä.

Sen enempää en siis kirjoita itse paikasta. Totean vain, että Meat Districtissä on mielestäni erinomaista palvelua, hyvää ruokaa ja kauniit, tunnelmalliset puitteet. Lihaan keskittyvä ravintola tarjoaa tietysti menuissaan paljon lihaa, mutta myös kasvissyöjät toivotetaan tervetulleiksi ja erikoisruokavaliot otetaan hyvin huomioon.

Me söimme maanantaina neljän ruokalajin ”yllätys”menun, joka maksoi 59 euroa hengeltä, ilman viinejä. Tämä postaus ei siis ole yhteistyö, vaan vilpitön suositus.

P1190212.JPG

Itse tehtyä leipää sekä friteerattua kanannahkaa ja osteriemulsio.

P1190217.JPG

Bosgård Tartar eli laadukasta luomulihaa, tryffelimajoneesia, etikkasieniä ja sieni-tattarisipsi.

Keittiöntervehdyksen ja leivän jälkeen, pöytään tuotiin ensimmäisenä alkuruokana tartar. Annos oli sekä kauniin näköinen, että upean makuinen. Kaikki maut toimivat hyvin yhteen. Tartar olikin ehdottomasti illan paras annos, ja yksi parhaimmista koskaan syömistämme alkuruoista.

P1190225.JPG

Maminha lihaa, rucolasalaattia, marinoitua punasipulia, kapriksia, sinisimpukoita ja piimä-parmesankastiketta.

Toinen alkuruoka oli myös erittäin hyvä. Liha oli sopivan kypsyistä ja pinta hieman paahtuneen makuinen. Raikas rucola ja herkullinen punasipuli sopivat loistavasti lihalle, ja piimä-parmesankastike täydensi hyvin kokonaisuutta.

P1190228.JPG

Osa annoksista oli jaettavia. Meidän menussamme molemmat alkuruoat sekä pääruoan liha jaettiin seuralaisen kanssa.

P1190244.JPG

Black Angus- pihvi kastikkeineen sekä lämmin lisuke tomaatilla, sipulilla, tattarilla sekä kuudella eri papulajilla.

Itse olisin voinut jättää pääruoan vaikka kokonaan pois, niin hyviä olivat alkuruoat sekä jälkiruoat. Pääruoan liha oli hyvää, mutta ei yltänyt alkuruokien kanssa aivan samalle viivalle ja lämmin papulisuke oli harmillisesti hieman mauton. Annos ei silti ollut huono, muut annokset olivat vain niin mielettömän hyviä.

P1190257.JPG

Fenkolia, puolukkaa ja lakritsia.

Jälkiruoka oli taas erinomainen. Raikas fenkolisorbee ja voimakas lakritsi olivat loistava makupari. Tämän lautasen olisin kyllä voinut nuolla puhtaaksi ja totesimmekin, että täyteen mahaan mahtuisi kyllä vielä vaikka toinen samanlainen annos.

P1190261.JPG

Talon versio Snickersistä.

Yllätykseksemme jälkiruoan jälkeen tulikin vielä yksi jälkiruoka, Meat Districtin snickers. Ihanan makea lopetus illalliselle.

P1190250.JPG

Meat District

Gabriel Hagertin kuja, Porvoo

Kotisivut; täällä.

 

 

Hyvää ruokaa

FACEBOOK / INSTAGRAM

Kommentit (0)