This is fucking Spain

Eilen oli menossa junalla Malagaan. Puolessa välissä juna pysähtyi. Matkustajille kerrottiin, että raiteilla on ongelma. Kaikkia kehotettiin poistumaan junasta ja hoitamaan itsensä määränpäähän jollakin muulla tavalla. Muut jatkoivat matkaansa kukin tyylillään. Ne kohautti vain olkiaan ja oli sillee et :

Okey, this is life.

Itse päätin jatkaa matkaani bussilla. Aikani etsittyäni löysin oikean pysäkin ja bussin. Lippua ostaessani kävi ilmi, että bussissa ei pysty maksamaan kortilla. Mulla ei tietenkään ollut tarpeeksi käteistä, joten poistuin bussista.
Muut matkustajat katsoivat suuntaani olkapäitään kohautellen, vähän sillee et minkäs teet:

This is life.

Löydettyäni automaatin, nostin käteistä ja palasin bussipysäkille.
Hetken odoteltuani tiedustelin muilta pysäkillä odottavilta seuraavan Malagan bussin saapumisaikaa.
Ihan pian, oikeastaan sen olisi jo pitänyt tulla. Odottelimme hieman lisää kunnes joku oli saanut selville, että bussin tulo on peruttu. Tunti kun odotellaan niin sitten päästään jatkamaan matkaa. Muut oli sillee et mikäs tässä odotellessa:

This is life.

Mut ite olin sillee et this is not life, this is fucking Spain!

Ilmoitin ystävälleni Malagaan, että en ole tulossa, koska Espanjassa ei toimi taas vittu mikään.
Lähdin kiukkuisena selvittämään tietäni kotiin. Palasin juna-asemalle, jossa yritin käyttää ostamaani paluulippua. Se nyt oli selvää, että lippu ei tietenkään toiminut.   En todellakaan ollut sillä tuulella, että olisin mennyt selvittelemään asiaa vaan ostin uuden lipun vanhan tilalle.

Junassa ajattelin Espanjasta vain ilkeitä asioita ikään kuin tehdäkseni sille pahan mielen. Sitten menin Suomi -kauppaan ja ostin itselleni ruisleipää ja vadelma pillimehun. Ikään kuin kostoksi Espanjalle ryystin mehuani kotimatkalla ja olin varma siitä, että välimme eivät enää koskaan palaa ennalleen. Miten voisin pitää jostakin, johon ei voi luottaa, joka jättää jatkuvasti pulaan. Ihan sama mulle, tää oli nyt tässä. Minä en aio aikaani tuhlata kaveeraamalla sellaisen kanssa, josta ei ole muuta kuin vaivaa!

Tänään tulemme jo toimeen hieman paremmin, mutta eilisen peruuntunut Malagan reissu on edessä tänään. Toivon todella, että junarata on saatu kuntoon. Espanjan tuntien olen varma että junayhteys Malagaan on poikki ainakin viikon, mutta minkäs teet.

This is Spain.

P.s Mulla on myös Instagram- tili, jossa jaan säännöllisesti kuvia ja muita juttuja Espanjasta ja matkustelusta.

Tilin löydät täältä. 

kulttuuri oma-elama matkat hopsoa
Kommentit (7)
 1. Vieläkö on ”this is life” vai pääsitkö Malagaan?
  Hauskasti kirjoitettu kiukkikirje 🙂

 2. Välillä se on se oma kiukku joka pistää kaikki toisin päin, ootko sitä aatellu?

  1. I don´t speak Polish
   13.9.2022, 22:47

   Totta kai kaikki tuntuu hankalammalta kiukun ja ärsytyksen kanssa, sitähän tässä postauksessa koitin juuri kuvaillakin:) Oon Espanjan kanssa taas ihan hyvissä väleissä, niin kuin useimmiten:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *