Broileri-fetakastike

Käsi ylös ne,  jotka laittavat arkena ruoaksi joko 1. jauhelihaa 2. broileria? Jep, täällä myös yksi! Siinäpä sitä saakin pähkäillä ettei ruokalista toista itseään päivästä toiseen. Tämä oli aika hyvä ruoka jota en ainakaan itse ole aikaisemmin tehnyt…

kanafeta_001.jpg

Broileri-fetakastike

  • öljyä
  • broilerinfilesuikaleita
  • paprikajauhetta, aika reilusti kun ainut ”mauste” tässä
  • suolaa, pippuria
  • sipulia
  • valkosipulia
  • paprikaa
  • kermaa, ruokakermaa tai kuohukermaa tai esim. jotain maustettua kermaa
  • fetajuustoa (fetapala josta leikkasin kuutioita)
  • basilikaa tai jotain muuta yrttiä (mulla oli ihan tuoretta basilikaa kaapissa niin laitoin sen lopun tänne)

Paistoin lihan parissa erässä pannulla, maustoin, ja otin sivuun lautaselle. Kuullotin sipulit ja paprikan, lisäsin kerman ja keittelin kokoon. Kun kastike tuntui jo kastikkeelta, lisäsin lihat. Lihojen ollessa jo kypsiä lisäsin fetan ja basilikat. Tässä vaiheessa ei tarvitse enää pitää levyllä ettei feta hajoa, se saa jäädä paloiksi. Meillä seuralaisena oli jasmiiniriisi, mut mikä ettei sopisi myös pastalle!

kanafeta_002.jpg

Kommentit (2)
  1. tätä mie tein kanssa ihan vasta ja onnistu aivan nappiin! tosi helppo, nopea ja hyvä ohje! 🙂

  2. Tämä onnistu mullaki tosi hyvin! Kiitos jälleen hyvästä reseptistä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *