Raakasuklaatalo.

image.jpeg

Fazerin lanseeraama idea suklaatalosta on saanut monen suklaanystävän hylkäämään piparitalon ja vaihtamaan sen suklaiseen versioon. Itse tein tänä vuonna molemmat (joista pipariversio tosin vielä kesken) sillä pakkohan oli osallistua Foodinin raakasuklaatalokilpailuun. Tarkoitus oli sulattaa suklaamassasta ensin suklaa ja maustaa sitä halutessaan, kaataa muotteihin ja muotoilla tästä kaikesta talo. Kuulosti paljon helpommalta kuin oli, sillä muottina toimi tällä kertaa vino tupperware-astia, liimana toimivaa ainetta en keksinyt jotta taloa olisi silti voinut kutsua raakasuklaataloksi, unohtamatta nopeasti käsiin sulavaa suklaamassaa. 

Sain kuin sainkin lopulta talon pystyyn, sormet tahmaisina suklaasta. Käykää kurkkaamassa kaikkia kisaan osallistuneita taloja Facebookista Foodinin sivuilta ja äänestäkää tykkäyksellänne mikä talo ansaitsisi mielestänne voiton. Kisa päättyy 23.12 illalla, joten nopeasti tykkäilemään ja itse jännittelen siihen asti miten oma talo kisassa pärjää. Ja kokeilkaa ihmeessä itsekin näiden tekoa!

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Hyvää loppuviikkoa ja joulun odotusta, xxx bisous

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.