Vadelmavalkosuklaaposset / hävikin hyödynnys.

image.jpeg

Raikas vadelma, kirpeä sitruuna ja valkosuklaan makeus – eikö kuulostakin aika lailla kesäherkulta? Nämä vadelmaposset syntyivät ihan vahingossa tämän kakun ylijääneestä massasta joka oli helppo annostella pieniin laseihin. Pinnalle pienet koristelut ja annoksien ei uskoisi olevan ”hävikkiä”. Waste to taste ja kaikenlainen hävikin hyödyntäminen tuntuu olevan nyt tosi pinnalla, tässä oma versioni siitä.

Mikäli tahdot tehdä pelkkiä posseja ja olet tarpeeksi lahjakas annostelemaan määräsi leipoessa oikein, voit tehdä näitä erikseen samalla ohjeella jättäen liivatteen pois – se ei ole tässä lusikoitavassa jälkkärissä mitenkään pakollinen. Muuten ohje noudattaa samaa kaavaa, tosin samoista määristä tulee jälkiruokaposse noin 8 hengelle. Ohjeen puolukat siis korvasin vadelmalla, mutta halutessasi voit käyttää mitä tahansa marjaa. Lisäksi lisäsin massaan runsaan määrän lemon curdia sitruksisen maun saamiseksi.

image.jpeg

Oikein hyvää viikkoa kaikille, bisous xxx

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.