Asiakkaan kanssa: Juhani

Koska henkilöhaastattelut ovat lehtien mielenkiintoisinta antia, päätin ottaa vastaavan palstan blogiini! Asiakkaan kanssa -palstalla ihmetellään maailman menoa ja tutustutaan kampaamon asiakkaiden sielunelämään - ja tietysti tukkaan. Koska haastattelutuokio leikkauksen lomassa on sangen jännittävää, päätin aloittaa ystävälläni Juhanilla, olkaattes hyvät:

Juhani, Junni, somettajille Junnigubbe on ollut vakioasiakkaani jo parin vuoden, ystäväni noin 10 vuoden ajan. Tutustuin Juhaniin Jyväskylässä yliopistoaikoina. Olimme molemmat sangen innokkaita koodareita (tai sitten nykyisistä ammateistamme voi päätellä, että emme). Iltahulinat ainejärjestön juhlissa olivat kuitenkin jokaviikkoista kauraa ja opiskelujen jälkeen molempien teiden tuotua Helsinkiin olemme jatkaneet erinäistä kylillä hulinointia.

Osa on saattanut törmätä sanavalmiiseen ja nokkelasti kirjoittavaan Juhaniin tyttöystävänsä Natan White Trash Disease -blogissa, jossa Junni pääsee välillä siirtymään hovikuvaajan roolista vieraskirjoittajaksi. Mm. miekkosen vaatesettejä pääset ihailemaan täällä. Eipä tällainen melkein sukua julkkikselle -tyyppi ole julkisuuden varjopuoliltakaan selvinnyt: rakkailla vauva.fi -sivun keskustelupalstoilla kun on käytetty paljon aikaa ja päänvaivaa, kun on pitänyt pohtia mielenkiintoisin sanankääntein niin miekkosen ikää kuin ammattiakin.

Mutta eipä tuollainen maallinen meno tätä Pohjanmaalaista häjyä häikkää! Nelipäiväinen viikonloppu on mennyt jokavuotisen perinteen mukaan Provinssissa ja fiilikset ovat näin haastattelua tehdessä tiistaina sen mukaiset:

Mitä mietit tänään? Tänään mietin lähinnä krapulaa. Mulla ei ole eläissäni ollut tällästa krapulaa, kolmatta päivää!

Oli vissiinkin hyvä provinssi? No joo, tänä vuonna päätettiin pelkän kaljateltassa istumisen sijasta panostaa alueeseen tutustumiseen ja bändien katteluun. Mentiin ajoissa alueelle joka päivä ja rahaakin meni kyllä sen mukaisesti. Kovimmat keikat vetivät Eppu Normaali, Faith No More, Passenger, Äpärät ja Die Antwoord!

Juhanin hiuksia on jo tovin leikattu samalla kaavalla: sivuilta lyhyiksi ja päältä pidempää. Mutta kun joku on komiaa, niin mitä sitä heti vaihtamaan! Hiuslaatu on karkea ja vahva, joten käytettävät muotoilutuotteetkin saavat olla kovemmasta päästä. Sivutkin pysyvät hallinnassa, kun ne pitää tarpeeksi lyhyinä. Leikattiinkin alkukesän kunniaksi sivut ihan reippaasti 3-millisellä terällä. Vihreän kauluspaidan kanssa saatiin hyvät inttivibat aikaiseksi!

Milloin tukka on hyvin? Tukka on oikeestaan aina hyvin! Nataa ottaa aamusin päähän, kun meikä herää tukka hyvin ja toinen joutuu taistelemaan. Sellanen siisti ja simppeli on hyvä.

Aamurutiinisi hiusten kanssa? Letin aamurutiini kestää noin minuutin: pari vetoa harjalla ja vähän vahaa, niin se on siinä!

Laitappa vielä terveisiä I'd rather hair you now -blogin lukijoille: Aurinkoista festarikesää! :D

Juhanille toivottelen kaikella rakkaudella vähemmän krapulaisia kesäpäiviä (voin kyllä toivottaa illemmalla ihan kasvotustenkin, koska ollaan menossa grillaamaan) ja kehoitan ottamaan ensi vuonna muutaman päivän loman Provinssin perään!

-Meeri

Kommentit

Nata - White Trash Disease

:DD huikee haastis! <3

merkkari

Haha, eiks vaan?! :D

Mia K.
Voi taivas

Jes! Toi haastisosiot on makee juttu!! Hyvä sinä ;))

merkkari

Mahtavaa, että tykkäät! Lisää tipahtelee epäsäännöllisin väliajoin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.