Ikitrendi: Täydellisen hyväkuntoiset hiukset

Omat hiukseni ovat latvoista reippaasti vaalennetut, hennot, ohuet ja kasvatusprosessin myötä kaksihaaraiset. Kunnon kampaaja, eikö?! 🙂

Vannoin (ja vannon edelleen) Nioxinin nimeen, mitä tulee omalla hiustyypilläni terveennäköisen hiuksen aikaansaamiseksi. Mutta nyt on löytynyt kuulkaas kilpailija. Milloinkaan ennen eivät ole minun hiukseni olleet näin kiiltävät, sileät, liukkaat ja pehmeät. En kertakaikkiaan malta lopettaa hiustupsujen hiplailua!

Kyseessä on System Professionalin Luxe Oil tuotesarja, joka on nyt täydentynyt shampoolla, naamiolla, hiuksiin jätettävällä hoitoaineella sekä kevyellä öljysuihkeella. Sain tuotteet Wellalta assaripalkkioksi, mutta tämä ei missään nimessä ole maksettu mainos, vaan ihan oikeasti: Vau.

 

SP Luxe oil.jpg

Tuotteet lupaavat laittaa hiuskuidut hetkessä järjestykseen sekä paikata ja suojella keratiinia. Tuotteet sisältävät lukuisia eri öljyjä ja silikoneja, mutta eivät kuitenkaan tee hiuksesta liian raskasta tai rasvaisen tuntuista. Päinvastoin, sanoisin, että hius tuntuu todella kevyeltä, liikkuvalta ja sileältä. Jopa niin sileältä, että ei meinaa ponnari pysyä päässä!

Tuotteet todella tarvitsevat föönauksen alle rakennetta antavan muotoilutuotteen tai muotoiluvaiheessa esimerkiksi hiuspuuterin, jotta hiuksesta saa millään lailla kiinni, tai jos sen haluaa pysyvän paikallaan. Kaikkein parhaiten tämä tuote toimii karheassa, vaurioituneessa ja kiiltonsa kadottaneessa pitkässä hiuksessa. Lyhyille hiuksille tämä on liian raskasta tavaraa. Mikäli kammoat liian sileää tyveä ja olet jo valmiiksi kuivashampoon suurkuluttaja, tämä tuote saattaa olla myös sinulle liian siloittava.

002-tile.jpg

Näitä tuotteita saa Sokoksilta, Stockmanneilta sekä SP-kampaamoista. Mikäli haluat panostaa vain yhteen tuotteeseen, suosittelen ehdottomasti tuota naamiota, sillä se tuntui tekevän suurimman vaikutuksen hiuksiini (ja varsinkin kun monelta löytyy jo kaapista jokin hiusöljy, joka ajaa tuon kevyen suihkeen asemaa). Mikäli taas et vielä omista hiusöljyä, koska pelkäät sen olevan liian raskas tuote, sinullekin on nyt vaihtoehto tuossa kevyemmässä hiusöljyssä.

On se vain niin, että se on hyväkuntoinen hius, joka kiinnittää katseet!

Ihanaa päivää toivottelee,

Merkkis

Kommentit (4)
 1. pretty classy
  1.7.2013, 10:22

  Laitoin tämän kysymyksen jo toisen Lilyn blogin kommentteihin, mutta koska bloggaaja ei kokenut tarpeelliseksi vastata siihen, päätin koittaa onneani kanssasi – löysin blogisi juuri äsken ja innostuin tästä kovasti 🙂

  Mulla olisi tärkeä kysymys hiusten värjäämiseen liittyen. Haluaisin maantienvärisistä hiuksistani liukuvärjätyt tähän tapaan: http://prettyclassyblog.blogspot.fi/2013/05/hair-inspiration-bronde-ombr
  Tyveni on tällä hetkellä suunnilleen yhtä tumma kuin noissakin kuvissa ja latvat noin asteen vaaleammat, kuivat ja käsitellyt. Omaa väriä on siis kasvanut jo parikymmentä senttiä sekoittuen luonnollisesti latvaan. Olen vaalentanut hiuksiani rankasti aikaisemmin ja värjännyt ne takaisin oman tummuisiksi, mutta nyt vuoden, parin aikana pikkuhiljaa taas yrittänyt vaalentaa latvaa hyvin hitaasti. Hiuksessani on hieman punapigmenttiä ja se taittaa helposti keltaiseen blondaamisen jälkeen, jopa parturissa kylmiä raitoja pyydettyäni. Viime vuoden aikana olen värjännyt hiuksiani muutaman kerran ja vain kotiväreillä (mm. Preferencen vaaleimmalla blondilla värinpoistoa kuitenkaan tekemättä. Sanomattakin selvää on että hiukset kärsivät mutteivat juurikaan vaalentuneet.)
  Haluaisin kovasti vaalentaa latvojani 1-2 astetta. Ihonsävyni vaatii viileää hiusväriä, ainakin kellertävä ja punertava blondi ovat todellinen no no. En haluaisi mennä taas parturiin vaan koittaa itse rahaa säästääkseni (ja siksi etten ole asianmukaista lopputulosta parturistakaan oikeastaan tähän mennessä saanut). Löytyykö sulta siis vinkkejä siitä, miten saan tuollaisen maantientummanvaalean, kuivan ja käsitellyn tukan edes jokseenkin hellävaraisesti vaalennettua liukuvärjäystyylillä, kylmän lopputuloksen saavuttaen? Tuotteiden nimiä saa antaa. Tällä hetkellä käytän hopeanaamioita (mm. Crestolin Color Gloss) taittaakseni pois keltaisuutta, mutta koska latvanikin ovat suhteellisen tummat, eivät hopeatuotteet tee sävylle yleensä juuri mitään.

  Iso kiitos jos vaivaudut vastaamaan! 🙂

  1. Moikka ja kiitos kommentista!

   Valitettavasti mun täytyy myöntää, että mulla ei ole mitään käsitystä yhdenkään kaupan värin toimivuudesta tai väriskaalasta 🙁 Sieltä löytyy kyllä varmasti ihan hyviä ja toimivia värejä, mutta sävyn valinnassa ja vaikutusajan kanssa pitää olla tarkkana. Kaupan väreissä harvoin myydään ihan taittovärejä, sillä sellaisenaan värit näyttävät rumilta (siniharmaita ja violetteja), mutta oikealla vaikutusajalla lopputulos on luonnollinen. Pelkällä vaalennusaineella ei saa puhdasta väriä vaan sekin tarvitsee taittosävyn päällensä.

   Näin ollen minäkin ohjaisin sinut kampaamoon, jotta oikea väri saataisiin kerralla ja sinun olisi helppo ylläpitää väriä hopeashampoolla tai muulla vastaavalla. Kun kerran panostaa sen satasen, niin välttyy maksamasta monia kertoja sen kaupan 15 euroa ja hiuksetkin pysyvät paremmassa kunnossa.

   Jos vain asut pääkaupunkiseudulla päin niin varaile ihmeessä minulle aikaa, lupaan ottaa haasteen vastaan ja takaan loistavan lopputuloksen 😀

 2. Heihoi! (Ihan ensinnäkin sori kirjoitusvirheet. Kirjoitan iPadilla ja jostain syystä teksti ei näy…)

   

  mulla on hiustenkasvatus menossa ja heräsin toissapäivänä huomaamaan, että täähän on jo nyt tosi huonossa kunnossa (mä ilmeisesti hoidan tukkaani vain edestä…). Ihan kivan tuntunen ja näkönen jos pesee tukan samana päivänä, mutta mä yritän pidentää pesuväliä (eikös se varmasti ainakin tee hyvää tukalle), niin hiustenpesusta seuraavana päivänä tukka tuntuu karheelta ja takkuiselta. Ihan surkeeta 🙁 

  nyt siis vinkki vitosia! Millä tätä pitäis tai kannattais hoitaa? Voi ko edes saada tätä tukkaani enää hyvään happeen vai pitäiskö aloittaa vaan alusta ja leikata pois? 😀 

  1. Heippistä Liv!

   Sun projekti kuulostaa samalta kuin omani, erona vaan se, että nimenomaan etuosan hiukset tuppaavat menemään tosi huonoon kuntoon.

   Mulla on nyt viikottaisessa käytössä toi SP:n Luxe Oil -sarjan naamio ja päivittäisessä käytössä Moroccan Oil. Lisäksi oon panostanut ihan syötäviin vitamiineihin ja rasvojen saantiin. Hiustenvärjäyksissä en oo käyttänyt enää vuoteen muuta kuin kiiltokäsittelyä ja pesuväliä oon harventanut väkisin joka kolmanteen päivään (kuivashampoota käytän kyllä apuna tässä). Eli käytännössä pyrin vaikuttamaan hiuksiin kaikilla keinoilla mitä niihin vaan voi käyttää: ravinto, hoitoaineet ja käsittelyt.

   Vaikea sanoa, mikä se yksittäinen tärkein juttu olis, mutta näillä resepteillä oon saanut hiukset parempaan kuntoon kuin koskaan ennen. Eli toivoa on, tsemppiä vaan! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *