Inspiroivinta juuri nyt: High contrast hair

Tällä hetkellä katseeni liimautuu balayage-tyyleihin, joissa tyvi on selvästi tummempi ja latvassa tosi kirkkaita vaaleita raitoja. Tällainen high contrast hair saadaan suomalaiseen perusvaaleaan tukkaan aikaiseksi kevyellä tyvivärillä ja kirkkailla vapaankäden raidoilla. Se sopii lähes kaikkiin hiuksiin tuomaan runsauden tuntua ja ihanaa elävyyttä.

Nappasin meidän instasta muutaman esimerkkikuvan:

halo_effect_and_balayage.jpg

halo_effect_and_balayage 2.jpg

dark_roots_high_contrast_hair.jpg

(Nämä kaksi päätä omaa työtäni, instassa @folkhelsinki)

folk helsinki hanna balayage.jpg

(Tämä on meidän Hannan tekosia, @folkhelsinki_hanna)

folk helsinki sofi balayage 2.jpg

folk helsinki sofi balayage.jpg

(Nämä kaksi Sofin käsialaa, @sofi_folkhelsinki)

folk helsinki veera balayage.jpg

(Asialla Veera, instassa @ponnarikielto)

Bonuksena lätkäisen tähän vielä kaksi omaa suosikkiani Pinterestistä:

byrdie co uk.jpg

Byrdie.co.uk

quoteslodge com.jpg

Quoteslodge.com

Kolahtaako high contrast hair? Itse en halua värjätä tyveäni, joten luottotuotteekseni on valikoitunut Four Reasonsin Root Cover sävyssä Chocolate. Sillä saa tummemman sävyn lisäksi myös mahtavaa tuuheutta! Teen tämän käytösta vaikka oman postauksen myöhemmin.

four reasons root cover.jpg

-Meeri

PS. Toimii älyttömän hyvin myös kampauksissa, sekä väri että root cover!

Kommentit (2)
  1. Ihanat! Olisi kiva saada kampausvinkkejä todella ohuille hiuksille (yksittäinen hius ohut ja määrällisesti vähän). Omat hiukseni ylettyy nipin napin hartioille ja siitä eivät pitemmälle kasvakaan 🙁 Yksivaihtoehto olisi leikata hyvin lyhyt polkka, valitettavasti sellaisen pitäminen siistinä ei ole taloudellisesti mahdollista. Nyt itsellä käytössä ponnari lähes aina. Ja se ei näytä juhlassa hyvältä, koska nuolee pitkin päätä ja sitten sellainen pikkurillin kokoinen häntä tököttää takana.

    1. Mitä ohuempi tukka, sen kiharampi kampaus siinä näyttää hyvältä. Tämän olen tässä vuosien mittaan huomannut. Esimerkiksi lettikampaukset on hankala saada näyttämään runsailta ja sliipatut lookit ovat vähän kömpelön näköisiä. Rönsyilevä ja rento kihara sen sijaan tuo luonnollisesti volyymia ja juhlavuutta hiuksiin. Myös erinäiset assessoorit toimivat hyvin, seppeleet ja kukat tuovat ihanaa runsautta kaikenlaisiin kampauksiin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *