Kaapinoven uusi elämä

Meillä on kotona Harjavallassa pyörinyt vanha kaapinovi vuosikymmeniä suulin perukoilla odottaen oikeaa hetkeä palata käyttöön. Ovesta piti tulla kassapöytä jo ensimmäiseen omaan liikkeeseeni, mutta eihän sinne tuollainen kaksimetrinen kaistale sopinut mitenkään päin 😀 Toisessa liikkeessä olikin jo vähän enemmän tilaa ja suunnitelmiin saatiin vauhtia. Kun netistä löytyi vielä juuri passelit laatikostot jalkojen asemaa toimittamaan ja sain aikaiseksi tilata oven päälle lasin kanneksi, kaapinovi pääsi vihdoin ulos ja maailmaan!

IMG_0513.JPG

IMG_0503.JPG

IMG_0497.JPG

IMG_0501.JPG

IMG_0509.JPG

IMG_0511.JPG

IMG_0499.JPG

Tunnelmat asettuivat uuden pöydän myötä oikeisiin uomiinsa, johtoröykkiötkin ollaan saatu kuvien ottamisen jälkeen hallintaan ja viherseinäkin pääsee esille aivan eri tavalla! Ollaan muuten oltu seinään aivan valtavan tyytyväisiä ja eron sisäilmassa huomasi aikalailla heti. Kirjoittelen tästä lisää, kun saadaan vielä vähän enemmän käyttökokemusta.

Miltä näyttää??

-Merkkari

Kommentit (4)
 1. Kaunis! Ja muodostaa kauniin kokonaisuuden taustan kanssa. Odottelen innolla fiiliksiä tuosta seinästä!!!

  Sattumoisin just tänä syksynä mäkin sain samalla idiksellä olevan pöydän, tosin ruokapöydäksi. Love it! Siinä on sit kiva tehdä kukkasidonnat kun saa helposti putsattua jäljet!

   

   

  1. Kiitos! 🙂 Joo, lasilta on helppo pyyhkäistä kaikki pölyt ja pensselit. Palataan muuten keväällä kukkasidonta-asioihin! Silloin ovat taas niin ajankohtaisia.

   1. Kuulostaa hyvältä! – toki hiukoristeita vois tehdä koska vaan. Miten olis itsenäisyyspäivänjuhlakampaus tai pikkujoulukampaus elävillä kukilla? Ehkäpä kaappaan tän idean mun blogiin jo lähiaikoina 😀

    1. Joo, toki! Odotan innolla postausta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *