Kampaajan omat suosikkituotteet juuri nyt - TOP 4!

Vaikka testailen paljon erilaisia tuotteita, huomaan päätyväni jatkuvasti tiettyjen purnukoiden luokse. Purnukoiden, joista muodostuu luottotuotteita, joiden kanssa takuuvarmasti onnistuu tärkeänä päivänä, ja joiden pohja lopulta häämöttää aivan liian pian. Tässäpä tämänhetkinen kärkinelikkoni:

Less is Moren tuotteet sulattivat sydämeni täysin, joten koska en vain yksinkertaisesti osannut päättää näistä kahdesta, valitsin molemmat!

Thyme lacque (Timjamilakka) tuoksuu kesäaamun kasteelta ja ranskalaisilta yrttitarhoilta. Toimivuus on myös huippuluokkaa ollakseen luonnonkosmetiikkaa ja aerosoliton, mutta se tuoksu. Harmikseni kuvan testerikokoinen pullo on ollut tyhjä jo monta viikkoa ja uusi on vasta hankinnan alla.

Limesouffle taas toimii parhaiten surffilaineiden puristeluun. Se erottelee juuri niin kuin pitää ja tekee viimeisen silauksen ilman pörröä, kovia klimppejä tai märkiä länttejä. Tuoksusta jälleen kerran jättimäinen plussa, nyt siirrytään miedon sitrustarhan puolelle.

Sebastianilta tuli alkuvuonna uutuus, joka tekee kaiken. Tarkoitan ihan oikeasti kaiken! Kyseessä on mikrosuihkeen muodossa oleva muotovaahtohybridi (haha), jota voi ensin laittaa märkään tukkaan ajamaan muotovaahdon asiaa. Se tuo volyymia, rakennetta, pitoa, kiiltoa ja lämpösuojaa eli kosteutta. Suihke leviää aivan loistavasti pitkiin ja paksuihin hiuksiin! Voit tässä vaiheessa föönata tai jättää föönaamatta, sillä tämän tuotteen puristelu luonnontaipuisaan hiukseen korostaa kiharaa.

Kuivaan tukkaan sitä taas voi käyttää raudan alle, jossa se hoitaa lämpösuojan, pidon ja kiillon asiaa. Suihke ei tee yksittäisistä hiusosioista ollenkaan märkiä ja tuoksu on todella mieto. Toisinsanoen, tämä tuote kainalossa lähden tekemään jokaisen tulevan kesän morsiamen kiharapohjan. Lopuksi voit käyttää Stylbridiä hieman hiuspuuterin/kuivashampoon/hiuskiinteen tapaan suihkaisemalla sitä pari kertaa juuri kiharrettuihin laineisiin. Lopputulos on tuuhea, eroteltu ja rento lainekampaus!

Mitä minä sanoin, se tekee oikeasti kaiken! Välillä pitää kampaamolla väkisin keksiä joku muukin tuote, jota käyttäisin asiakkaille, sillä pidän tästä niin paljon :D

Kloranen kuivashampoot pääsivät tässäkin blogissa testiin joulun alla ja joukosta on todella kuoriutunut voittaja. Voitteko uskoa, että jouluna avattu puteli on käytössäni edelleen, vaikka käytän sitä säännöllisesti joka toinen päivä? Kyseessä on siis aerosoliton pölymäinen kuivashampoo, jota tupsautellaan purkista hiusten tyveen. Hiuksista tulee puhtaat, raikkaat ja kuitenkin sopivan normaalinnäköiset - en pidä hiusta tukottavista ja liian mattaisista kuivashampoista. Jo pelkästään miedon tuoksunsa ja erityisen pitkän käyttöikänsä puolesta en vaihda tätä tuotetta juuri nyt mihinkään!

Olettekohan te siellä ruudun toisella puolella keksineet tänä keväänä jonkin aivan tykkituotteen??

Mielettömän kauniita kevätpäiviä, ihanaiset!
-Meeri

Kommentit

Mahdoton Nainen

Sopiiko toi Kloranen kuivasampoo myös tummille hiuksille?

merkkari

Sopii ainakin sellaiselle tummanvaalealle (ei vaan saa annostella liikaa). Ihan tosi tummaan en kyllä ole kokeillut. Osaisikohan joku lukija kertoa tähän vastauksen? 

jonnis (Ei varmistettu)

Tosta Kloranesta on olemassa tummille hiuksille oma versionsa. Tosin sitä on saatavilla vaan spray-muodossa. :)

iinak (Ei varmistettu)

Ihana postaus, joka avasi tottumattomalle hiustenkäsittelijälle vähän hiustuotteiden maailmaa! Keltanokka taitaa nyt uskaltaa mennä kampaamotuotehyllylle ostoksille <3 Lisää tällaisia "syväanalyysejä", jotka eivät ole "mainospuheita".

merkkari

Hei, kiva kuulla! Toivottavasti löytyy hyvät putelit :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.