Kampausidea kukkakoristein 1/3

Kävin alkuvuodesta reissussa ja helteisessä Thaimaassa riitti puitteita aikamoisiin kuvaussetteihin. Sain Glitteristä ennen matkaa ison kasan hiuskoristeita ja reissun aikana väsäsin erilaisten kukkahärpäkkeiden kanssa kolme erilaista superhelppoa ja nopeaa kampausta, jotka toimivat pitkin kesää häistä festareihin. Käytössäni oli vain ja ainoastaan koristeet ja pinnit, joten kihartamisista tai hiuslakoista ei tällä kertaa tarvinnut huolehtia 🙂

Ensimmäinen lookki täydentyi mahtavasti puhaltavasta tuulesta Koh Lantan huipuilla:

IMG_4655.JPG

Koh Lanta Mountains.png

IMG_4684.JPG

Koh Lanta Mountains 2.png

IMG_4741.JPG

Kampauksen pohjalla on maailman yksinkertaisin, löysä ranskanletti, joka on aloitettu korvien korkeudelta. Huolellisen nyppimisen ja repimisen jälkeen kiepsautin letin pään rullalle ja pinnitin sen niskaan itsensä alle. Tähän päälle kukkaseppele, ja se on siinä. Hieman huolitellumpana versiona tällainen letti ja herkkä kukkaseppele voisivat sopia vaikka kaasoille kesähäihin!

Aivan hirveä matkakuume iskee tätä postaus-sarjaa tekiessä, kesä tule pian!

-Meeri

Kommentit (2)
  1. Kuinka ihana ja rento kesäkampaus! Kauhea kesäkaipuu iskee 😀

    Hei onkohan sulla antaa vinkkejä,kun yritin poistaa keltaisuutta hiuksistani pesemällä niitä hopeashampoolla ja sitten luin jostain,että sen voi laittaa kuiviinkin hiuksiin. Keltaisuus lähti paremmin,mutta nyt tuntuu,että hiukset ovat yhtä kuivaa hamppua ja niiden auki pitäminen lähes mahdotonta 🙁 Eli olisiko sulla ideoita kuinka niihin saisi tehokkaasti lisää kosteutta vai onko latvojen leikkaus ainoa mahdollisuus?Helmikuussa kuitenkin hiuksia tasoitin,joten siitäkään ei ikuisuuksia ole.

    1. System Professionalilla on yksi aivan kresihyvä maski, Luxe Oil -sarjassa. Toinen vaihtoehto on ottaa Olaplex-tehohoito, kerron siitä lisää viikonloppuna, mutta Googlaamalla löytyy jo upeita tarinoita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *