Kaupungin ihanin kosmetologi

Paras kosmetologikäynti on sellainen, jossa kaikki tuntuu ihanalta ja koko ihminen rentoutuu, mutta silti jo heti seuraavana päivänä huomaa, että ihossa on todella tapahtunut muutosta. Ennen kuin Folkissa oli oma kosmari ja nyt taas, kun ei ole enää ollut, olen käynyt Hillassa. Ja voi pojat, että sieltä saa täydellisiä kasvohoitoja!

Hilla näyteikkuna.jpg

Hilla on juuri muuttanut Hietalahdenkadulle upeisiin, isoihin neliöihin. Tiloissa toimii kolme kosmetologia, jotka tekevät hoitoja Suomalaisella luonnonkosmetiikalla, Ekopharmalla ja BTB13-sarjalla.

Hilla Ekopharma.jpg

Valitsen itse aina Täydellisen kasvohoidon, johon kuuluu omalla kohdallani ihonpuhdistus, kuorinta, ultraääniputsaus ja mekaaninen puhdistus, naamio ja jumalaisen pitkä kasvohieronta. Pintakuiva ihoni on heti hoitojen jälkeen ihan älyttömän hyvässä kunnossa ja ennen kaikkea puhdas. Meikki levittyy loistavasti eikä ihoa kiristele ollenkaan. Viime hoidosta on nyt kohta kuukausi ja iho on edelleen todella heleässä kuosissa. Siis alleviivaan vielä, merkittävästi paremmassa kunnossa kuin ennen hoitoa.

Olen käyttänyt tässä välissä Dr.Hauschkaa ja Absolutionia, jotka ovat kyllä edelleen todella hyviä. Ihoni kaipaa kuitenkin aika roimasti vaihtelua vuodenaikojen mukaan, joten Ekopharman päivitetty valikoima toimii juuri nyt aivan täydellisesti. Eikä päivääkään ilman tuota BTB13 Medical -seerumia. Ei enää koskaan päivääkään. Ihan totta, olin puoli vuotta nyt taas käyttämättä ja sinä aikana kasvoille, varsinkin poskille ilmestyi ihana, tasainen röpelö. Seerumi takaisin vakiokalustoon ja jumankekka, ei enää finnin finniä poskissa! Hehkutin seerumia jo täällä Empties-postauksessa.

Hilla Minna.jpg

Hillan omistaja Minna lupasi koko joulukuun ajan tämän blogin lukijoille 60 minuutin kasvohoidon 69 eurolla (norm. 79 euroa) ja tuotteista huikeat -15 %! Muistatte vain mainita kassalla, että luette tätä blogia, niin ale on sillä selvä! Hoitoja voi varata nettiajanvarauksella täältä.

Ja haluan vielä selventää, että tämä ei ole ollenkaan maksettu mainos eikä paikan omistaja Minna edes pyytänyt minua kirjoittamaan mitään blogiin. Minusta on vain ihana kertoa koko maailmalle, kun jossain tehdään todella hyvää työtä!

Hilla näyteikkuna 2.jpg

Kaunista talven odottelua toivottelee,

Meeri

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *