Kesän kampaushitit esittelyssä

Pidin viime viikolla henkilökunnallemme jokavuotiseksi perinteeksi muodostuneen kampauskoulutuksen. Kevään kampauskoulutus enteilee aina tulevan kesän hittikampauksia ja ne näyttävät tänä kesänä simppeleiltä ja kevyiltä!

Liika lakkakerros tuhoaa luonnollisen lookin, joten taitoa vaaditaan kuten parhaimmassa nude-meikissä.

Kampausten pinnat ovat eläviä, suortuvia nousee esiin ja niskassa ja ohimoilla laskee muutama haituva. Nutturat ovat aikaisempaa pienempiä ja yksinkertaisempia, mutta edelleen niskassa. Valkit voidaan unohtaa lyhyemmiltäkin hiuksilta, sillä painopiste on nyt nutturan koon sijaan pinnan elävyydessä ja tekstuurissa.

Kampausten tekemisen taidon juju piilee nyt siinä, kuinka saada pehmeä ja rento kampaus kestäväksi ja juhlavaksi. Myös tuuhean näköisen hiusmäärän aikaansaaminen vaatii muutaman kikan, kun lopputuloksesta ei haluta perinteistä kiharanutturaa tai mikäli pinta halutaan pitää jopa suorana.

Haluatko kuulla tämän tuuheuden salaisuuden? Se on tiheävälinen kreppirauta ja voin luvata, ettei kuvista pysty spottaamaan yhtäkään krepatun näköistä kohta!

Päästiinpä lopuksi tekemään myös muutama pörheän boheemi nutturahässäkkäkin, näitä kuitenkin toivotaan joka kesä! Kasa kukkia vaan simppelin kiepautusnutturan päälle ja kesän suloisin morsian on valmis!

Kiitos koulutuspäivämme malleille ja Folkin kampaajille innokkaasta osallistumisesta!

-Meeri

kauneus hiukset trendit
Kommentit (2)
  1. Ihania kampauksia!! Voi kun osaisi itsekin tehdä <3 T. Budjettimorsian -19

    1. Kiitos! Ihania häitä teille! 🙂 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *