Makeover: Guy Tangin balayage-opit testissä

Fiilistelin torstaina Suomessa vierailleen jenkkisuperstarbakampaaja Guy Tangin showta ja kädet syyhyten odotin ensimmäistä asiakasta, jonka päähän pääsisin uusia tekniikoita testaamaan. Jenni saapuikin sopivasti penkkiini heti perjantaina ja laitoin saman tein hihat heilumaan:

Tyvessä siis reilut 10 senttiä omaa vahvan 7-tummuista hiusta, jonka jälkeen vanhaa folioraitaa latvaan asti. Guy Tangin kehittelemän Balayage-tekniikan nimi oli Diamonds in the sky (perustuen hiusten timantinmuotoisiin osituksiin) ja tällaista sieltä tuli:

Päätin kerrankin olla välittämättä hämärtyneen illan aiheuttamasta keltainen keinovalo -ongelmasta, sillä olin lopputulokseen niin valtavan tyytyväinen! En juuri enempää osaisi balayage-tekniikalta tällä hetkellä toivoa :)

Onnistuin nappaamaan muutaman hyvän otoksen, kun Guy opetti tätä balayage-tekniikkaa ja palaankin huomenna asiaan mahdollisimman teknisen postauksen kera! Kuullaan!

Meeri

Kommentit

Mia K.
Voi taivas

No jopas! 

Timanttia on ☆☆☆

merkkari

No niin on! Ja miten tuollasia tähtikuvioita saa tehtyä?? :D :D

Mia K.
Voi taivas

Tabletissa ne on näppäimistössä valmiina ;)

En tiiä sitten löytyiskö muistakin ns luureista, taikka koneista?! Riippuu, mitä käytät.. :)

MarielL (Ei varmistettu)

Täydellinen "luonnollinen" väri , love it <3!! Please laita vielä tarkempi postaus aiheesta, JOS vaikka täältä maalta Treltakin löytyisi edes yksi kampaaja, joka osaisi jopa toteuttaa ne ;)? Kiitos <3

merkkari

Jes, laitettu! :)

perustuloinen (Ei varmistettu)

Mielelläänhän sitä istahtaisi kampaamonne penkkiin kun katselee näitä hienoja toteutuksia, mutta hintanne ovat aivan liian korkeita maksettavaksi. Toki on jokaisen oma asia mihin haluaa panostaa ja rahansa laittaa, mutta omat prioriteettini ei mukaudu siihen, että kampaamokeikkaan menee lähemmäs 200€/kerta kun käy kuitenkin useamman kerran vuodessa..

merkkari

Joo, tämä on ihan ymmärrettävä kanta. Helsingin keskustassa on kuitenkin myös keskustan kulut ja myös jatkuvaan kouluttautumiseen menee pitkä penni. Ehkä kuitenkin tiemme kohtaavat jonakin päivänä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.