Makeover: Huijaa tukka tuuheammaksi + kiitosvuodatus Lilylle

Muutaman päivän takainen postaukseni hiusten pesusta aamulla sai aikaiseksi niinkin suurta kohua, että päätyi Iltasanomien toimittajan kynsiin. Pääsin seuraamaan aikalailla aitiopaikalta kahden hyvin erilaisen median käyttäytymistä ja ensifiilikset voidaan kiteyttää aikalailla tähän: HUHHUH!

Näin ollen haluan kiittää teitä ihania ja vilpittömiä Lilyn lukijoita siitä, että täällä on oikeasti tosi rakentavaa keskustelua, ilman kiihkoilua ja pahansuopuutta! Täällä on ilo kirjoittaa ja saada palautetta, sillä aina on fiilis, että siellä on toinen aikuinen toisella puolella ja mielipiteiden vaihtaminen ja toisen kuuleminen on jokapäiväistä normaalia keskustelua. Se on ihan ookoo olla eri mieltä, ei siitä mieltä pahoiteta! Ja vaikka sekaan eksyy aina pari mielensäpahoittajaakin, on herkistävää seurata miten muut lukijat hyökkäävät puolustuskannalle, oli oma mielipide mikä tahansa. Siis kiitos.

Kiitos myös toimitukselle aina vain kannustavasta ja positiivisesta asenteesta! Harmittaa lööppilehtien toimittajien puolesta, jotka joutuvat raatamaan klikkiotsikoidensa eteen ja kokevat ainoaksi lukijoita saavuttavaksi keinoksi ihmisten ärsyttämisen ja negatiivisen myllytyksen. Lilyssä sille ei ole tarvetta ja iso kiitos siitä kuuluu toimituksen tekemälle työlle ja asenteelle. Siis kiitos tästäkin.

Mutta asiaan! Uusin hiusmuutos on ilmestynyt Kauneus & Terveys -lehden puolella, ja sen pääsee lukemaan kokonaisuudessaan tästä. Jutussa paneudutaan erilaisiin keinoihin huijata hius runsaamman näköiseksi värjäystekniikoiden ja muotoilun avulla.

Minna ennen.jpg

Minna jälkeen.jpg

Kyselin viime viikolla palautetta näiden makeoverien siirtymisestä K&T:n puolelle ja teidän kantanne oli selvä: ei kivointa maailmassa. Meillä on suunnitelman käynnissä siitä, kuinka saadaan nämä palvelemaan parhaiten molempien sivustojen lukijoita, joten eiköhän tässä jotain keksitä! Siihen saakka, klikidiklik!

Aurinkoa lauantaihin!! 🙂
-Meeri

Kommentit (8)
 1. Luin niitä kommentteja myös ja tuntui jopa pahalta puolestasi! Uskomatonta… 

  1. Voi, älä suotta! En lukenut iltasanomien kommentteja itsekään! Tai no, luin kolme ensimmäistä ja kun ne lähtivät jo niin sivuraiteille, niin en palannut enää koko artikkeliin 😀

   1. Totta. 🙂  Mä lueskelin niitä, kun luen niitä välillä ihan ajanvietteeksi, mutta aihe kuin aihe niin löytyy negatiivisia kommentteja. Mieleenpainuvin oli ihana juttu, kuinka eläimiä vietiin vanhuksia tervehtimään ja kuinka onnelliseksi ne siitä tuli, niin eiköhän siellä löytynyt heti negatiivinen kommentti missä haukuttiin nykyajan nuoria, kuinka ne ei arvosta mitään oikeita asioita. Lähti sivuraiteille sekin, samoin kuin vähän tämäkin kommentti! 😀

     

    1. Hahhah, voi elämä! Pistää miettimään, että minkälainen ihmisen täytyy olla, että se keksii valitettavaa vanhuksia ilostuttavista eläimistä…

 2. Jep! Olet niin oikeassa,,ja totta! 

  Täällä on olemassa ihana optimistinen pohjavire joka mahdollistaa hyvän olemassaolon ♡ 

  Kiitos kaikille Lilyläisille 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *