Makeover: No more yellow!

Pitkään kun raidoittaa (vaikka vain tyveä), niin helposti latva on lopulta kokonaan vaalea. Bonuksena saattaa olla vielä mukavan kellertävä sävy. Seuraavalle muuttujalle tehtiin vähän kaikennäköistä sinne tukkaan, että saatiin uutta lookkia aikaiseksi.

Hiusmuutos ennen keltaiset hiukset.jpg

Hiusmuutos jälkeen tumma tyvi.jpg

Siellä on tyviväriä, balayagea, reverse balayagea ja glossingia. Käy lukemassa kauneusjaterveys.fi -sivuston puolelta (täältä) mistä on kyse!

-Meeri

Kommentit (2)
  1. Aivan ihana muutos!

    Pakko kysyä, että onko tuollainen muutos monelle kampaajalle teknisesti vaikea toteuttaa? Mulla on vähän mallin kaltaiset hiukset (joskin paljon pidemmät ja paksummat, vähemmän kerroksittain leikatut), joissa vuosien vaaleat raidat alkavat valtaamaan latvaa ja aiheuttavat juurikin tuollaista kellertävää ja yksiulotteista lookkia. Omaa maantienharmaata on alla, mutta päältä on kauttaaltaan vaaleaa raitaa täynnä ja tyvessä omaa sävyä.

    Oon jo parille eri kampaajalle sanonut, että mitä hiuksille kannattaisi tehdä, kun haluaisin luonnollisen, mutta samalla vivahteikkaan ilmeen ja vähän eroon tuosta ”vaalea päällä, alta tumma”-kerroksittaisuudesta” ja vaaleasta latvasta. Aina siihen on sitten kuitenkin laitettu vain glossing ja niitä iänikuisia tyviraitoja. Tää toteutus näyttää sen hetken hyvältä, mutta sitten ajan myötä kun glossing haalenee (nopeimmillaan muutamassa pisteessä) ja ollaankin taas samassa lähtöpisteessä – vaaleine latvoineen… Onko vaalean latvan värjääminen lähelle omaa maantienharmaata tyveä vaikeaa ja siihen ei moni kampaaja sitten ryhdy?

    1. Minua kiinnostaa ihan sama. Aina kun menen kampaajalle valittelemaan keltaiseksi ja yksiulotteiseksi muuttunutta lookiani lopputuloksena on lisää raitoja + taittoväri, joka tosiaan näyttää hyvältä pari viikkoa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *