Makeover: Superblondia Olaplexilla

Helei! Aloitettiin Roosan kanssa tukka kuntoon -projekti ja ensimmäisiä askeleita voipi käydä kurkkimassa tutusti K&T -lehden verkkosivujen puolelta. Jutussa myös katsaus Olaplexin ihmeelliseen maailmaan, mikäli se ei ole vielä tullut tutuksi! Lue koko juttu täältä.

Roosa jutun alkukuva.jpg

Joko te olette päässeet kokeilemaan Olaplexia? Pääsääntöisesti työmaalla on tullut positiivisia tuloksia, vain muutaman kanssa ei ole huomattu suurta eroa. Ja yhtälailla on niitä, jotka hurahtavat Olaplexiin aivan fanaattisesti! Kerrohan kommenttiboksissa omat kokemuksesi!

-Meeri

Kommentit (4)
  1. Viimeksi kampaajalla käynnin yhteydessä otin leikkauksen ja vaaleiden raitojen lisäksi opalex hoidon. En huomannut mitään eroa, hiukset eivät kiiltäneet erityisemmin, kunto oli sama kuin aiemminkin. Eli tulos sama kuin ennenkin. Oli hieman turhautunut olotila. Eniten odotin sitä kiiltoa ja terveen hiuksen tuntua.

    1. Harmin paikka! Yleensä kyllä jotain muutosta on aina ollut nähtävillä, mutta tottakai joukkoon mahtuu heitä, joilla tulos ei ole merkittävä. Voi olla, että sinulle toimii paremmin perinteiset tehomaskit, joiden silikonilla saat kunnon fiiliksen aikaiseksi. Toki tällöin on kyse ihan vain kosmeettisesta fiiliksestä 🙂

  2. Mulle tehtiin Olaplex keskiviikkona ja en kyllä suurta eroa huomaa. Tosin mun hiukset oli jo valmiiksi aika hyväkuntoiset ja nyt tehtiin siis vaan supervaaleita raitoja oman (vaalean) värin piristykseksi.

    Semmoinen jännä juttu sattui, että pesun jälkeen mun otsaan ilmestyi punainen rantu, hiusrajaan siis. Se ei kutissut tai kuumottanut, mutta joku allerginen reaktio taisi kuitenkin olla. En tiedä tuliko se Olaplexistä vai shampoosta (Kevin Murphyn hopeashampoo+hoitsikka), eikä kampaajankaan kohdalle ollut semmoista ennen sattunut. Oli kyllä kuullut että joku on Olaplexistä jotain reaktioita saanut. Onko sulla kokemusta moisesta?

    1. Ou nou, en ole kyllä kuullut vastaavasta! Outoa, että siitä tulisi rantu otsaan, kun aine kuitenkin osuu ihan koko päähän :/ Eihän ole mahdollista, että vaalennusaine olisi jostain lapun sisältä ja vaikka hanskan reunan kautta hipaissut otsaa? Vaikea kyllä sanoa mistä on kyse, toivottavasti meni reaktio ohi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *