Makeover: Täydellinen eteenpäin pitenevä polkka

Toisille kesätukka tarkoittaa kunnon hippireuhkaa, johon ei koske maaliskuun ja lokakuun välillä muu kuin merivesi ja festarihiekka. Toisille kesätukka meinaa kunnon pätkäisyä, raikasta polkkaa ja ilmavaa tuulenvirettä niskalle. Sellaista hieman sailorihenkistä lookkia 🙂 Vähän niin kuin Marjalla tässä:

Marja ennen.jpg

Marja jälkeen.jpg

Ihanan fressit kuvat ja tarinaa leikkauksesta löytyvät kauneusjaterveys.fi -sivuston puolelta. Käy siis inspiroitumassa siellä!

-Meeri

Kommentit (4)
  1. Tulipa freessi! Ja todella hyväkuntoisen näköinen, wou!

    En tiedä ootko tehnyt jo tällaista postausta, mutta mulle tuli mieleen että olisi kiva lukea; Itellä on ainakin aina kampaajakäynnillä jotenkin semmonen olo etten oo osannut sanoa toiveitani ymmärrettävästi. Joka kerraksi olen miettinyt mitä sanon ja silti lopputulos on jotain aivan muuta kuin mitä oon ajatellut. Millä tavoin saisin ajatukseni ”kampaajakielelle” niin että olisimme kampaajan kanssa samalla aaltopituudella? Tietenkin kuvat on hyvänä apuna! Mutta jos vaikka ei löyty just oikeenlaista kuvaa ja näyttää jotain että tällainen mutta… Niin sen ”mutan” kohdalla mennäänkin sitten usein ihan eri suuntaan mitä itse on oikeasti ajatellut. Mulle on myös monesti käynyt niin että sanon kampaajalle että vaikka juurikasvu ei näytä punertavalta niin kaikki värit mitä laitetaan taittaa aina lämpimään, silti kampaaja ei ole jotenkin uskonut tai ymmärtänyt tätä ja tulos on liian punainen tai lämmin. ”oho tää taittoikin punaiseen” no niinhän mä sanoin…. Vai onko ongelmana tämä mun ainainen pitkästi selittäminen, mikä tässäkin kommentissa näkyy? 😉

    1. Joo, tunnistan ongelman. Joskus aikoinani olen yrittänyt selvittää asiaa tässä postauksessa. Kuvat vaan on aina parhaita, ei siitä oikein mihinkään pääse 🙂

  2. Ihana! Sääli ettei sopisi ollenkaan omalle naamalle. Mutta voin samaistua tuohon lyhyeen kesätukkaan, mun reuhkasta napsaistiin pari päivää sitten kymmenen senttiä pois ja kyllä keveni!

    1. Mahtavaa! Nautihan kesätukasta 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *