Makeover: Tummat raidat tekee taikoja

Yksi alkusyksyn lempparimuutoksistani on Veronicalle tekemäni tummat raidat, joiden johdosta neidin hiukset ovat aivan kuin eri ihmisen! Koko muutoksen pääsee lukemaan Kauneus & Terveys  -lehden puolelta täällä. Jutussa myös vinkkejä tummia raitoja hamuavan seuraavalle kampaajakäynnille!

Veronica jutun alkukuva.jpg

Eikö tullutkin hyvä muutos?! Tämän jutun tekemisestä oli jo sen verran aikaa, että olen itse aivan fiiliksissä täällä 😀

-Meeri

Kommentit (4)
 1. 🙂 upeaa jälkeä taas kerran! 

  Arvaappa kuka muuttaa helsinkiin nyt 1.11. 🙂

  Jep. Muistan jo silloin 2012 kun aloitin blogisi lukemisen ja haaveilin, että jonakin päivänä pääsen takuulla tuoliisi istumaan! No, nyt kun asuntoni siellä varmistui, haen liikkeesi käsiini 😀

  Ihanaa marraskuuta ☆☆☆

  1. Kiitos! Ja tervetuloa! Helsingin talveen kannattaa varautua lämpimällä ja tuulenpitävällä palttoolla sekä lumettomana aikana kilolla heijastimia 😀 Ja puhelimen latauspiuhalla, kun jokaisen nurkan takana on toinen toistaan kauniimpia kaupungin valoja, jotka pitää saada ikuistettua. Tulet varmasti tykkäämään 🙂

 2. Kävin Sokoksella metsästämässä sitä Wellan warm red-sävyistä sävyttävää hoitsikkaa tuloksetta ja lisäksi siellä myyjä kertoi koko hoitsikan tuotannon lopetettaneen!! Oh no, mun pitää tulla hakemaan rediä ja warm brownia sulta joku pv!

  1. Häääh? Enpä ole kuullut moisesta ollenkaan, kysäisenpä Wellan edustajalta (joka lupasi, että hoitsikkaa saadaan viimeistään tämän kuun loppuun mennessä…)!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *