Makeover: Tummien raitojen päivä

Viime viikolla oli päivä, jolloin jokaiselle asiakkaalle tehtiin tummia raitoja. Lieneekö ollut syksyistä fiilistä ilmassa?

Tässä erään asiakkaan lähtötilanne:

Ja lopputulos raitojen sekä kiiltokäsittelyn jälkeen:

Näistä innostuneena varasin itsellenikin ajan raidoitukseen! Vaikka sitä helposti laittaisi muut värit omaan päähänsä, raitoja ei sentään noin vaan lähdetä värjäilemään :)

Hymyä illansuuhun!

-Meeri

Kommentit

Oi, tämä juttu oli erittäin mieleeni. Olen itse siis miettinyt, että kun pääsen hiuksiani joskus taas vaalentamaan (kasvatusprojekti työn alla nyt ennen sitä) niin haluaisin laittaa mahdollisesti tummempaa raitaa. Olen epäröinyt tosin näyttäisikö se hyvälle, mutten epäile enää ;) NÄYTTÄÄ HYVÄLLE!

merkkari

Hyvä! Tummahkot raidat vaaleassa tuovat aina syvyyttä ja kontrastia kasvoille ja itse pidän näistä aina enemmän kuin pelkistä tasaisen vaaleista, ovat niin eläväisiä ja kiinnostavan näköisiä!

Taina L.

Oi kun tuli upeet. Luonnollisen väriset ja terveen näköiset. Ammattilainen selvästi asialla.

merkkari

Käytän Wellan värejä, tarpeen mukaan sitten valitsen sarjan. Kiiltokäsittelyt teen aina Illuminalla.

Tyyne
Sukat makkaralla

Niin nättejä sävyjä! :)

Ulpukkapulpukka (Ei varmistettu)

Onnistunut lopputulos taas kerran! Mä itse haluaisin vaalentaa tummaa tukkaani.Ne on nyt n. 4-5 asteiset ruskeat. Millaisellahan aikataululla niistä saisi vaaleahkot, n. 7-asteiset? Ei varmaan kerralla vaalene tarpeeksi... Nimim. malttamaton

merkkari

Kiitos, mahtavaa kuulla, että tästä tykätään! :) On tosi vaikea sanoa näkemättä, minkälaisen suunnitelman sinun hiuksesi vaativat, mutta sanoisinko että yleensä noin kolmen kerran käsittelyn jälkeen pääsee jo kivoihin tuloksiin siten, että välivaiheetkin ovat mukavia ja hyvännäköisiä. Ja reilun kuukauden välein näitä käyntejä voi ottaa.

saaanas (Ei varmistettu)

Tunnen itseni varkaaksi...Mitä värejä tässä on? :)

merkkari

Tästä on niin pitkä aika, etten tarkkaan muista, mutta itseni tuntien veikkaan, että Illuminan 7/35 on reippaasti, maustettu varmaan 7/7 ja 9/03 ehkä? Kiiltokäsittelyssä tuohon päälle käytän yleensä suht samoja värejä, mutta vaaleampana seoksena, ellei pohja erityisesti vaadi jotain taittoa.

daim (Ei varmistettu)

heippa! löysin tämän postauksen googlen kuvahaun kautta:-) itselläni on luonnonvaaleat hiukset joissa on myös luonnostaan vähän tummempaa sävyä(eli hiukset on vähän moniväriset) ja olen kampaajalla muutaman kerran värjännyt vaaleita raitoja. olen kuitenkin alkanut miettimään ruskeita/tummempia raitoja kuten tässä kuvassa, ja noista tuli i-h-a-n-a-t! kuitenkin makuuni hieman liian tummat. millaisia raitoja suosittelisit?

merkkari

Heippa! Voisit pyytää kampaajaltasi vaikka oman tyvivärisi tummuisia, hiekansävyisiä raitoja. Niin ei ainakaan menisi liian tummaksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Mulla on oman värin kasvatusprosessi käynnissä. Värjäsin hiukseni viimeksi viime syyskuussa eli..tyvi on semmonen harmahtava ja latva muuttunut keltaiseksi. Olisiko mahdollista tehdä kiiltokäsittelyllä tähän tukkaan tummempia raitoja, mun tyven värisiä? Aikaisemmat kampaajat ovat sanoneet, että jos laitan tähän tukkaan vain tummempia raitoja, näistä tulee tunkkaiset. Sitten ne on saanut mun pään käännytettyä tummempien raitojen lisäksi vaaleisiin raitoihin ja tulos on t-o-d-e-l-l-a huonokuntoiset hiukset. Nyt vihdoin oon saanut mun tukan elävännäköiseksi ja siks pelkään värjätä enää tätä. Miten siis kiiltokäsittely kuluttaa hiusta?

Anteeksi avautuminen ja kysymystulva:) Olet älyttömän taitava kampaaja kuvien perusteella! Hienoja tekeleitä, wau:)

merkkari

Terve! Kiiltokäsittelyllä en kyllä lähtisi raitoja tekemään, sillä sen pysyvyys ei ole kestovärin luokkaa; menee kallis raitakäsittely vähän hukkaan. Yleisilmettä pystyy kyllä kirkastamaan upeasti laittamalla kiiltokäsittelyn koko päähän, mutta lopputulos riippuu tietysti siitä, minkälaisia tummuuseroja hiuksessa on tällä hetkellä. Käsittely on hyvin hellävarainen, mutta erittäin huonokuntoisessa vaaleassa latvassa pysyy vähän huonosti. Kovin vaikea sanoa täältä käsin, mitä sinun hiuksillesi tässä vaiheessa tekisin, joten tervetuloa vaan penkkiin, niin voidaan miettiä paremmin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos erittäin paljon vastauksestasi! Jos tulen joku päivä käymään paikan päällä ja näyttämään mun hiukset. Samalla voisin sitten varata ajan:)

merkkari

Tehdään näin!

iloisestikesään (Ei varmistettu)

Hei! Miltäköhän mahtaa illuminan sävyt 7/31 ja 9/60 näyttää pohjassa, jonka tummuus on yhdeksän luokkaa. Onko kokemuksia? Erityisesti tuo 7/31 kiinnostaa, kun siitä löytyy aika vähän kuvia. Kiitos!

merkkari

Moikka! Pitkälti siltä, mitä tupsuissakin, mutta lopputulos riippuu myös hapetteesta. Esimerkiksi kiiltokäsittely 7/31 tekee viileän beigen vaaleaan hiukseen, isommalla hapetteella ja pidemmällä vaikutusajalla päästään ihan tupsun väriin. 9/6 tekee kiiltokäsittelyllä hyvin viileän sävyn, huonokuntoiseen hiukseen jopa vihertävän. Se on ehdottomasti paras taittamaan keltaisuutta, mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen.

iloisestikesään (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Pystyykö sulle lähettämään kuvia? Sulla kun tuntuu olevan tietämystä, niin ajattelin että olisi helpointa laittaa pari kuvaa, mihin olisi tavoite päästä.

merkkari

Moikka! Voit lähettää kuvia vaikka tuohon sähköpostiini. Varoittelen jo etukäteen, että vastaus saattaa olla aika ympäripyöreää, sillä pelkkien kuvien perusteella ei yleensä uskalla sanoa juuta eikä jaata, mutta voidaan kokeilla! :)

Kommentoi