Makeover: Tummien raitojen päivä

Viime viikolla oli päivä, jolloin jokaiselle asiakkaalle tehtiin tummia raitoja. Lieneekö ollut syksyistä fiilistä ilmassa?

Tässä erään asiakkaan lähtötilanne:

IMG_1866.JPG

Ja lopputulos raitojen sekä kiiltokäsittelyn jälkeen:

IMG_1870.JPG

IMG_1871.JPG

IMG_1874.JPG

Näistä innostuneena varasin itsellenikin ajan raidoitukseen! Vaikka sitä helposti laittaisi muut värit omaan päähänsä, raitoja ei sentään noin vaan lähdetä värjäilemään 🙂

Hymyä illansuuhun!

-Meeri

Kommentit (19)
 1. iloisestikesään
  7.5.2014, 08:06

  Hei! Miltäköhän mahtaa illuminan sävyt 7/31 ja 9/60 näyttää pohjassa, jonka tummuus on yhdeksän luokkaa. Onko kokemuksia? Erityisesti tuo 7/31 kiinnostaa, kun siitä löytyy aika vähän kuvia. Kiitos!

  1. Moikka! Pitkälti siltä, mitä tupsuissakin, mutta lopputulos riippuu myös hapetteesta. Esimerkiksi kiiltokäsittely 7/31 tekee viileän beigen vaaleaan hiukseen, isommalla hapetteella ja pidemmällä vaikutusajalla päästään ihan tupsun väriin. 9/6 tekee kiiltokäsittelyllä hyvin viileän sävyn, huonokuntoiseen hiukseen jopa vihertävän. Se on ehdottomasti paras taittamaan keltaisuutta, mutta sen kanssa kannattaa olla varovainen.

   1. iloisestikesään
    7.5.2014, 09:13

    Kiitos vastauksesta! Pystyykö sulle lähettämään kuvia? Sulla kun tuntuu olevan tietämystä, niin ajattelin että olisi helpointa laittaa pari kuvaa, mihin olisi tavoite päästä.

    1. Moikka! Voit lähettää kuvia vaikka tuohon sähköpostiini. Varoittelen jo etukäteen, että vastaus saattaa olla aika ympäripyöreää, sillä pelkkien kuvien perusteella ei yleensä uskalla sanoa juuta eikä jaata, mutta voidaan kokeilla! 🙂

 2. Kiitos erittäin paljon vastauksestasi! Jos tulen joku päivä käymään paikan päällä ja näyttämään mun hiukset. Samalla voisin sitten varata ajan:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *