Makeover: Valju ja haalea vaihtoon!

Parasta kampaajan työssä? No se, kun asiakkaan uusi hiusväri tuo esiin aivan eri ihmisen! Iho ja silmät hehkuvat, kasvot hoikistuvat ja koko olemus näyttää freshiltä ja terveeltä. Se on parasta!

Marika jutun aloituskuva.jpg

Kehotan hyppäämään kauneusjaterveys.fi-sivun puolelle, josta löydät Marikan kasvokuvat ja näet muutoksen omin silmin!

Meeri

Kommentit (2)
  1. Olen saanut käsityksen, että olet hyvin luonnollista lopputulosta tavoitteleva kampaaja. Haluaisin kysyä, että suostutko vaalentamaan noin 7 asteisen tumman maantien platinablondiksi kerralla? Eli siis värinpoisto + sävyte, en halua raitoja vaan kokopään värin. Hiukseni ovat värjäämättömät päälaelta ja latvoista värjätty noin 9 asteisiksi kullanvaaleiksi, joten käsittääkseni kerralla pitäisi saada vaalennettua. Teetkö näin ”radikaaleja” muutoksia? Ja jos tämä onnistuu, niin milloinkohan suunnilleen sinulla olisi vapaita aikoja? Tarkkaa päivämäärää en tarvitse, mutta esim. kesäkuussa onko?

    1. Heipsan! En ole varmaan kahteen vuoteen suostunut enää länttäämään vaalennusainetta kiinni kenenkään päänahkaan, joten todennäköisesti puhuisin sinutkin ympäri 😀 Kehotan varaamaan ajan meidän Veeralta, jolla on reippaampi ote tähän juttuun.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *