Makeovereita kuluneelta viikolta

Kuluneella viikolla on tullut vastaan paljon iloisia ja piristäviä muutoksia. Tässäpä muutama inspiroiva tapaus:

kupariennen.jpg

kuparijälkeen.jpg

Tykkään ihan valtavasti tehdä näitä kuparihiuksia! Haluaisin itsekin sellaiset, mutta kyseessä on tietyllä tapaa lopullinen päätös omien hiusteni kuntoa ajatellen. En ole siis vielä uskaltanut värjätä omaa päätäni, mutta salakavalasti tuo kuparinhimo kyllä kasvaa tässä kuvia selaillessa…

ennen.jpg

jälkeen.jpg

Tälle kaunokaiselle teimme pelkän kiiltokäsittelyn. Ei mene enää kauaa, että näitä hiuksia pitkin voi prinssit nousta torniin!

ennen2.jpg

jälkeen2.jpg

Liukuvärillä saadaan kyllä aimo annos särmää kokovaaleaan hiukseen. Tämäkin houkuttelisi laittaa omaan päähän!

Hymyä viikonloppuun!

Meeri

Kommentit (18)
 1. Upeita muutoksia tuo ensimmäisen pituus ja viimeisen väri!

 2. anninuudethiukset
  15.12.2013, 17:02

  Heips! Aivan ihania hiusvärejä täällä taas, en kestä! ):
  Mainitsit tuossa ylemmässä kommentissa liittyen kuvan viimeiseen liukuväriin, että oma väri saadaan juuri kohdalleen ja oikean lämpimänsävyiseksi, ettei tyvä pääse liian harmaaksi. Saako käsittelyllä tyven myös kylmänsävyiseksi, minulla kun tuppaa kaikki hiuksiin laitetut sävyt (myös kylmät) aina lämpenemään. Ottaisin mielummin vaikka harmaan tyven oranssiksi muuttuneen sijasta 😀 Ja vielä, minkä verran kiiltokäsittely haalistuu/ sävy mahdollisesti lämpenee?

  Mukavaa joulunodotusta!

  1. Hmm, voi olla, että sulle on käytetty suuria hapetteita. Kuinka tumma oma värisi on? Jos siitä haluaa 3 astetta vaaleampaa värillä, niin siinä pitää ottaa aika iso hapete käyttöön, jos halutaan värillä vaalentaa. Ongelma on nimenomaan siis tuo vaalentaminen, tehtiin se sitten värillä tai vaalennusaineella, sillä hius lähtee purkamaan väriä siten, että sieltä paljastuu aina ensin punainen (tummuus 2-5), sitten oranssi (tummuus 6-7) ja lopuksi keltainen (8-10). Sitten siinä vaiheessa, kun kestoväri haalistuu, alta paljastuu tuo hiuksen ”nykyinen” oma väri, joka on yleensä jokin noista edellämainituista lämpimistä, riippuen siitä missä tummuusasteessa ollaan menossa ja onko vaalennusta tapahtunut.

   Pitää myös huomata, että tämä tapahtuu, vaikka sinulle laittaisi tummempaa väriä, jos käytät isoa hapetetta. Kaupan väreissä hapete on kuulemma noin 6% luokkaa ja kampaajatkin saattavat hyvin käyttää 6% hapetetta vaikka väri menisi tummempaankin päin. Iso hapete nimittäin vaalentaa hiusta aina pikkuisen tummasta väristä huolimatta (tämän voisi ajatella niin, että ensin tapahtuu pieni vaalennus, jonka jälkeen väri värjää tämän esivaalennetun pohjan). Ja jälleen kerran tämä vaalennus tekee sitä kellertävyyttä sinne alle. Tästä ongelmasta kannattaa mainita kampaajalle, pienemmällä hapetteella saattaa saada jopa paremman lopputuloksen (allekirjoittaneen mielipide, ei välttämättä toimi kaikille).

   Kiiltokäsittelyllä pystyy taittamaan näitäkin värivirheitä, mutta ratkaisu ei ole lopullinen, vaan sitä pitää laittaa parin kuukauden välein. Jos tämä lämpimänsävyisyys ottaa toden teolla hermoon, suosittelen pysymään hyvin lähellä omaa väriä ja värjäilemään korkeintaan pienillä hapetteilla.

   1. anninuudethiukset
    16.12.2013, 20:42

    Suuri kiitos vastauksesta! 🙂 nyt ymmärrän ongelmaa paljon paremmin. Ja on tosiaan paljon mahdollista, että hiusta on värjäilty ’väärin’, ymmärtämättä ongelmaa. Oma väri mulla siis ehkä tummuusastetta 7 ja sitä on vaalennettu reippaasti. Onkohan oman värin saaminen tyveen värjäämällä aivan mahdotonta?

    1. Riippuu siitä onko vaalennetussa osassa enää yhtään pigmenttiä jäljellä. Ei se mahdotonta ole, mutta ei myöskään välttämättä aivan helppoa. Älä vain yritä itse, siihen tarvii kunnon reseptit 🙂

     1. anninuudethiukset
      17.12.2013, 08:23

      Hei iso kiitos avusta, en siis ala itse mitään värjäilemään. Taisit pelastaa mut just isolta hiusmokalta. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *