Mitä ihmiset todella haluavat – blogin hakusanalista!

Minusta on aina yhtä hauskaa tutkia hakusanoja, joiden kautta tähän hiusblogiin eksytään. Kyseessä on siis listaus Googlen kautta suoraan tulleista lukijoista.

438.JPG

Täysin aiheeseen liittyvä kuvituskuva. Napattu Kroatiassa ravintolan pöydästä.

Kun olen ottanut hakusanalistasta blogin nimen ainakin 15 eri muodossa (heh, ei se ole niin vaikea! ;), oman nimeni ja hiusblogi-termin pois, lista näyttää tällä hetkellä tältä:

1. Hiusten kasvatus

Jes, uusin Trendi-lehtikin näyttää olevan ajantasalla ihmisten todellisista tarpeista! Kuinka sitä tukkaa oikein saadaan kasvamaan?? Lue vaikka täältä.

2. Hiustrendit 2014

Olen niin iloinen, että trendien etsinnässä päädytään tänne luonnollisten hiusten sekaan!

3. Liukuvärjäys

Vielä kuukausi sitten liukuväri komeili ykköspaikalla, joten tämä tyyli pitää pintansa.

4. Lyhyet hiukset

Tämä oli yllätys! Lyhyet hiukset ovat tupsahtaneet listalle ihan yhtäkkiä. Mitäs mitäs tämä kertookaan lukijoiden salaisista keväthiushaaveista…

5. Permanentti

Uskokaa tai älkää, permanentti on ollut yksi Top 5-hakusanoista koko blogin olemassaolon ajan (1,5 v.), vaikka koko sisällöstä vain kaksi juttua koskee permistä. Vaikka näppikset käy kuumana, permiskyselyjä kampaamolle tulee harvakseltaan. FOLKissa ei tehdä permanentteja ollenkaan ja sen hauskempaa meillä olikin, kun eräs asiakas kertoi eksyneensä meille googletettuaan ”Helsingin paras permanentti”. ??? 😀

6. Pitkä polkka

Termi on sen verran vakiintunut, että se on päässyt nousemaan hienosti listoille. Hyvä niin, sopii monelle!

Näitten lisäksi suosikkejani hakusanoista, joilla blogiini on päädytty, ovat mm. seksi raskaana, selkälihastreeni, tikashylly, meikinpohjustusvoide, tomaattimurska, nakkivene ja hampaiden valkaisu. Aamen.

Hauskaa päivää!

-Meeri

Kommentit (8)
  1. Kääk, mä just mietin, että pitäisköhän tulla sun luokse leikkauttamaan lyhyet hiukset, sellaset Jenniferlawrence-malliset 😀 Salaiset keväthaaveet todellakin, ja tietty tää haaveilu iskee juuri silloin kun on vihdoin saavuttanut sen mitan hiuksiin jota olen tavoitellut IKUISUUDEN 😀 Enkä mä edes tiedä, sopiiko mulle sellaset ihanat poikahiukset! Kriisi!

    1. Hehee, tiedän tunteen!! Tervetuloa 😀

  2. Paras oli ehkä toi ”seksi raskaana” 😀 En tiennyt että täällä on siitäkin juttua 😉 Vihdoin sain varattua siulle ajan pitkästä aikaa! 🙂 Piti tulla jo aiemmin muttei ollut sopivasti vapaita aikoja.

    1. Joo, se tuo alter ego kun pääsee valloilleen, niin eipä näytä olevan riemulla rajoja 😀 Nähdään pian!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *