MODEL CALL: Kasvivärikurssi

Edit: Haku on päättynyt! Hakemuksia tuli valtavasti, kiitos kaikille! Ilmoitan valituille henk.koht. tämän päivän aikana.

---

Folkin poppoolla on ensi maanantaina 28.8. oma kasvivärikoulutus, jossa syvennymme entistä enemmän luonnollisten hiusvärien maailmaan.

Olemme tässä vuoden mittaan rakastuneet todenteolla kasviväreihin, joiden myötä hiukset saavat ympärilleen tervettä hehkua ja runsautta upeiden sävyjen lisäksi. Kasviväreillä on mahdollista saada aikaiseksi lämpimiä ja neutraaleja sävyjä vaaleasta punaisen kautta ruskeaan ja mustaan. Kasvivärillä ei voi vaalentaa hiusta ja oma hiusväri vaikuttaa lopputulokseen olennaisesti.

Täältä voi lukea Raijan ensikosketuksesta kasviväreihin ja täältä Cultivator's -testailustamme.

Hakusessa olisikin nyt 4 mallipäätä kasvivärjäykseen alan opettajan johdolla.

Aika ja paikka: Ma 28.8. klo 12 (1 malli)  ja 12:45 (3 mallia), Folk Helsinki, Aurorankatu 3. Hommaan on hyvä varata muutama tunti.

Hiusten lähtötilanteen olisi hyvä olla mahdollisimman luonnollinen, mielellään värjäämätön. Suuria muutoksia ei päivän aikana tulla tekemään ja kaikki toiveet kuunnellaan :)

Palkkioksi mallit saavat hiuksiinsa upean uuden ja kiiltävän sävyn ilmaiseksi! 

Hae mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@folkhelsinki.com. Laita mukaan kuva tämänhetkisistä hiuksistasi. Haku on auki niin kauan, kunnes sopivat mallit löytyvät!

Tervetuloa mukaan!

Meeri

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.