Päivä, jolloin olisi kannattanut jäädä vaikka kotiin.

Hyvää iltaa! Melkoinen päivä takana, mikä lie merkurius vinossa pluton aurojen suhteen.

Kömmähdykset alkoivat töissä. Jokaisen asiakkaan kanssa tuntui joku menevän hassusti – yhtäkkiä yhden tyvestä tulee punainen – yhtäkkiä toisen tyveen ei tartu mikään. Ja minä vielä alunperin otin varman päälle ja valitsin fool proof -mössöt tänään! Mutta ei, ajat venyy, asiakkaat odottaa.

Työpäivän päätteeksi huokaisin helpotuksesta ja lähdin joka(toinen)viikkoiseen meditaatiooni. Viittä vaille aloittamista istumme jo tyynenä ringissä, vielä joku mattimyöhäinen kolkuttaa oven takana. Ohjaaja käy avaamassa oven – tai eipäs avaakaan. Ovi on mennyt käsittämättömällä tavalla jumiin emmekä saa sitä sisäpuolelta auki (eikä saanut muuten omistaja ulkopuoleltakaan). Mitään muuta tietä ulos ei ole. Odotimme 1,5 h huoltomiestä ja lähdimme naureskellen kotiin.

Kotona huomaan, että yhteinen ystävämme soittaa miekkoselleni. Nappaan puhelimen käteeni vastatakseni, mutta kas kummaa, kauniilla kiepsahduksella se lentää pöytään ja osia sinkoilee.. Tässä vaiheessa päätän mennä iltapesulle ja sen jälkeen vaivihkaa peiton alle vain nukkumaan tämä päivä pois alta. Onnistun kuitenkin kaatamaan kookosöljypurkin (kasvojenputsausaineeni) pyykinpesukoneen päälle. Siitäpä sitä on helppo sitten levitellä vaikka selkään, jos tarve tulee.

537.JPG

Pahoittelut kaikille tämänpäiväisille asiakkailleni, toivottavasti selviätte kaikista traumoistanne! Minä yritän nyt siirtyä sänkyyn. Tarkastan ensin, että en ole jättänyt uusia silmälasejani johonkin peiton väliin.

-Meeri

Kommentit (4)
  1. Moi, mulla on hiuskriisi meneillään ja mietin, oliskohan sulla tähän jotain maagista ratkaisuehdotusta!
    Vaalensin siis viime syksynä 8-sävyisen tukkani jollain hirveällä peroksidimyrkyllä(en tajunnut, että se oli vaalennusaine eikä hiusväri). Tulos oli keltainen, joten lätkäisin hopeashampoota päähän ja annoin vaikuttaa melkein tunnin. Hiuksista tuli keltavalkolaikukkaat ja alla olleet raidat värjäytyivät sinisiksi…. Paniikissa värjäsin tukan heti samalla 8-sävyllä, jolla olin värjännyt ennen vaalennustakin. Lopputulos oli ihan kiva, mutta sinisyyden pelossa laitoin päähän vielä Color Maskia sävyssää Coffee. En tajunnut, että sehän on kylmä sävy, joten tulos oli melkein musta pää tummansinisillä raidoilla. Pesin tukan moneen kertaan syväpuhdistavalla ja laitoin sitten kampaajan suosittelemaa goldwellin vaahtosävytettä, joka imeytyi tukkaan tiukasti ja teki siitä onneksi normaalin värisen. Tukka oli värjäämättömänä 2kk, kunnes värjäsin sen 4-sävyllä epäonnistuneen liukuvärjäysyrityksen jälkeen.
    Nyt olen ollut värjäämättä hiuksiani melkein 4 kk. Oma hiusvärini on harmaanvaalea, joten kontrasti oman ja värjätyn hiuksen välillä on hirveä. Värjätty osuus on haalistunut paljon, ja se on epätasainen. Vihaan tummaa tukkaa, sillä tarkoitus oli saada vaalea. Mitä siis voin tehdä tälle pehkolle? Haluan siis kasvattaa oman hiusvärin takaisin, mutta väriero on aivan kamala. Miten tukkaa saisi vaaleammaksi niin, että se ei enää kärsisi ihan suunnatonta vahinkoa?

    1. Voihan, voihan. Tummaa ei saa vaaleaksi mitenkään muuten kuin vaalentamalla eikä vaalentamista rankempaa käsittelyä hiukselle taida olla. Latvaan voisi kokeilla esimerkiksi vaalennuspesua, mutta aikamoista tehohoitoa se kyllä tulee sen jälkeen vaatimaan. Sen jälkeen tyviväri vähän tasoittamaan ja taitto latvaan viemään lämpöä. Myös koko pään supertiheä raidoitus pariin otteeseen voisi olla ihan hyvä perusratkaisu. Pitäisi vähän nähdä ja tunnustella sitä hiusta, että osaisi sanoa. Sen kyllä voin sanoa, että nyt vaan pysyt kaukana kaupan värihyllyistä! 🙂

  2. Moikka! Kysyn typerän kysymyksen, mutta mietin, että onko järkeä/suostuukohan kampaaja ylipäänsä tekemään vaaleanruskeaan tukkaan sekä tummia että vaaleita raitoja, vai pitäisikö koko pohja värjätä tummaksi?

    1. Suostuu varmaan, mikäli se vain on se keino, jolla haavetukkasi saadaan toteutumaan! Kannattaa ottaa kuvia mukaan 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *