Pihka ja tuhka – hiusten uudet bestikset

No nyt on erikoista – tuhkaa ja pihkaa hiuksissa! Sebastianin ennakkoluulottomuus näkyy sekä tuotteissa että näytöksissä. Parin päivän takaisessa Sebastianin hiusnäytös -postauksessa näitä uutuuksia, Resintek ja Eruptek, jo sivusinkin, ja kumpikin puteli ansaitsee hieman tarkempaa tutustumista.

IMG_6189.JPG

Eruptek on vulkaanista tuhkaa sisältävä muotoiluvoide, jolla saa aikaiseksi äärimmäisen matat ja mukautuvat hiukset. Tahnaa voi laittaa kosteisiin hiuksiin föönin alle tai rutistella kuiviin. Föönin alle laitettuna tukan volyymi on aivan mieletön ja yllättävää kyllä, tahnan tuntu vain häviää hiuksiin! Kuivissa hiuksissa Eruptek toimii parhaiten lyhyissä malleissa, joiden kanssa pito on huippuhyvä.

Kieltämättä tuhkan kokeileminen omaan päähän jännitti, joten annoin ystäväleni Lasselle putelin testiin. Jo yhden käyttökerran jälkeen seurasi palaute: herrasmiessliippi onnistuu loistavasti ja pysyy todella hyvin! Mies oli selvästi todella vaikuttunut.

IMG_6183.JPG

Resintek taas on pihkaa sisältävä muotoiluneste, joka ei kuivu hiuksiin, vaan pysyy uudelleenmuotoiltavana koko päivän. Kiilto-efekti on äärimmäisen voimakas. Valmistajan mukaan siirappisen täyteläinen pihka muuttaa hiusten rakenteen kumimaiseksi ja kiiltäväksi. Hmmmm… ja Veeralle testiin!

Ja niinhän siinä kävi, että Veeran kiharat ihastuivat pihkaan ikihyviksi! Luonnonkiharasta tulee todella elastinen ja kiiltävä. Mikäli tuotetta laittaa liikaa, saattaa lopputulos olla jopa märän näköinen, joten erittäin riittoisasta tuotteesta on kyse. Ihan omaan lirutukkaani en tätä heti lähde testaamaan, mutta karheammalle ja kiharaisemmalle tukalle huippuhyvä!

IMG_6190.JPG

IMG_6185.JPG

Kuten parin päivän takaisista näytökuvista voi huomata, Sebastianin oma tiimi oli täysin seonnut näistä tuotteista. Ihan nössöille käyttäjille nämä eivät ole, rohkeammat taas tuntuvat rakastuvan kahta kauheammin! Joko sinä olet päässyt testaamaan??

-Meeri

Kommentit (6)
  1. Mistä näitä ihmetuotteita saa?:) Ja ovatko minkä hintaisia? Jos vihdoin löytyis helpotusta luonnonkiharaan ja sitäkin pörröisempään kuontaloon!

    1. Sebastiania myyvät kampaamot, Sokos, Stockmann. Hinta on siinä kolmenkympin luokkaa, erittäin riittoisat purnukat!

  2. Tuli tuosta ”testataanpas pahaa-aavistamattomalle miekkoselle”-heitosta mieleen, että kerrothan etukäteen, jos laitat jollekin pihkaa sisältävää ainetta päähän. Itse olen erittäin allerginen pihkalle (tarkemmin ottaen sen sisältämälle luonnonhartsille, mitä muuten voi löytyä ihan kemikaaleistakin, esim. ripsiväreistä ja painomusteesta), ja olen viettänyt muun muassa viikon sairaalassa ihotautiosastolla, kun menin lätkimään naamaani jotain kotikauppiaan pihkavoidetta. Näky naamassani oli karmea, mutta vielä karmeampi oli se s**tanallinen kutina ja ihon visvominen ja kuumotus ja turpoaminen. Ei siis yllärituotteita kellekään, kiitos! 🙂

    1. Whaat, kauheaa! Koska tämä pihka on ollut niin erikoistuote, niin sen kohdalla olen kyllä muistanut mainostaa jokaiselle, mutta en ole ikinä tajunnut kysyä etukäteen, että onhan ok. Hyvä huomio siis!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *