Rakennevauriot historiaan – Olaplex rantautui Suomeen!

Kampaamoskene on suorastaan kuhissut viimeisen kuukauden. Suomen markkinoille on rantautunut Olaplex, johon jenkkilän superjulkkikset ovat tukeutuneet jo varmaan vuosia. Mistä on kyse??

Maahantuojan infon mukaan Olaplex hyödyntää uudenlaista kemiaa. Se on kampaamoissa tarjottava lisäpalvelu, jossa vaalennusaineen tai värin sekaan käytetään tätä tuotetta, joka lupaa suojella hiuksen rikkisiltoja käsittelyn aikana ja lisäksi korjaa jo aiheutuneita vaurioita. Katkenneet rikkisillat ovat siis ne, jotka aiheuttavat rakennevaurioituneen hiuksen ja joita ei tähän mennessä ole pystytty korjaamaan, ainoastaan kosmeettisesti paikkaamaan. Olisiko tässä vihdoin selitys julkkisten käsittämättömille muodonmuutoksille?

Maahantuojan mukaan Olaplex toimii ihan jokaiselle hiuslaadulle, käsitellylle ja käsittelemättömälle, hennolle ja kiharalle ja hiuksen kunto paranee jokaisen käyttökerran jälkeen. Olaplexiähän voi siis käyttää myös pelkkänä tehohoitona ilman värjäystä tai vaalennusta. Me otimme tuotteen käyttöön ja tällä viikolla testiin ovat päässeet niin omat kuin asiakkaittenkin päät.

IMG_5320.JPG

Olen suostunut vaalentamaan tätä hiusta tähän asti aika pitkin hampain. Hiusta on vaalennettu raidoittamalla erittäin tummasta tähän pisteeseen. Latva on hauras ja takkuuntuva, pinnassa on aika paljon rakennevaurioita ja saattapa sieltä löytyä vielä muutama sentti vanhaa permanenttiakin. Viimeisimmät raidat tehtiin nyt Olaplexin kanssa, joten odottelen innolla seuraavaa käyntikertaa, jotta näen miten asiakas on huomannut hiustensa muuttuvan kotihoidossa!

Ensivaikutelma pesupaikalla on kyllä vakuuttava, hius on käsittelyn jälkeen todella liukas ja pehmeä! Mutta toisaalta, niinhän se on aina superhyvän hoitoaineen jälkeen… Märkää hiusta kammatessa huomaa kuitenkin aivan selkeän eron! Kun ennen piti käyttää kärsivällisesti takkuharjaa kerros kerrokselta, nyt menee leikkauskampa kerralla läpi, latvaan saakka. Ohoh… Föönauksen jälkeen hius on oudon jäykkä ja erittäin kiiltävä. No vau! Kaksihaaraiset nyt eivät sentään ole sulautuneet yhteen, mutta muutoin hius tuntuu todella vahvalta! Lopputulos on tosiaan yllättävän kova hius, enemmän kuin pehmeän pumpulinen.

Vaalennuksen yhteydessä on vaikea sanoa kuinka paljon Olaplex vaikuttaa lopputulokseen, sillä verrokkia ei tietenkään ole. Kuitenkin, tuotetta käyttäessä hius ei ole harjatessa venynyt ollenkaan eikä pesupaikalla ei ole tarvinnut taistella takkujen kanssa. Olen siis aika vaikuttunut! Toki on selvää, että kotikäyttöön myytävä tehohoitoa ei ole keksitty turhan takia, joten jos Olaplexin kanssa tehdään vahvoja vaalennuksia, hius todella vaatii hoitoa jatkossakin.

IMG_5321.JPG

Netistä löytyy kuvia, joissa musta tukka on vaalennettu valkoiseksi Olaplexin kanssa ja lopputulos on suorastaan häikäisevä! Yhtälailla löytyy kommentteja, joissa käyttäjä ei tehohoidon jälkeen huomaa mitään eroa entiseen. Teimme myös meidän kampaajallemme Anjalle pelkän tehohoidon ja olihan siinä kyllä vissi ero, että jotain siellä todella tapahtuu! Itse odottelen vielä ensi viikkoa, jos vaikka ottaisin teille ennen/jälkeen -kuvat omasta päästäni.

Miten on, tulisiko Olaplexit tarpeeseen sinun hiuksillesi??

Leppoisaa sunnuntaita toivottelee,

Meeri

Olaplexistä tulee normaalikäsittelyn yhteydessä n. 15-40 euroa lisäkulua, riippuen hiuksen määrästä ja tarvittavasta vaikutusajasta. Pelkkien tehohoitojen hinta on noin 50-80 euroa.

kauneus hiukset testit
Kommentit (28)
  1. Pitää muistaa ettei Olaplex ole mikään ihmeaine. Sen avulla voi kyllä saada rohkeampia lopputuloksia, mutta yhdellä käsittelykerralla ei saa aikaan mahdottomuuksia.

    Olaplex-käsittelyssä on tärkeää ottaa mukaan kampaamosta myös Olaplex Hair Perfector no 3 -kotihoitotuote. Se jatkaa ja ylläpitää hoitotulosta sekä valmistelee hiusta seuraavaan värjäykseen.

    Lisätietoa kotihoitotuotteesta saa esimerkiksi osoitteesta: http://blackouthair.fi/olaplex/

    1. Juuri näin, kiitos!

  2. Noooo, eipä se olplex nyt niinkään hellävarainen ole. Mullapa meni tukka niin purkaksi (vaikka olaplexiä käytettiinkin) että piti leikata hiukset aivan lyhyeksi.

    1. Voi ei! Tämä on ensimmäinen tapaus, josta kuulen, että näin on käynyt. Voisiko olla, että hiuksissasi oli paljon metallia? Sen kanssa tapahtuu nimittäin ihan hiuksen kemiallinen katkeaminen vaikka olisi kuinka Olaplexiä seassa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *